2777
2789
عنوان

پسر بالای 4 سال

103 بازدید | 14 پست

پسرم 4 سال و 10 ماهشه 

پسر نرمالیه نه خیلی باهوش

مشکلی که باهاش دارم اینه که نقاشی نمی تونه بکشه یعنی مثلا چند تا خط می کشه بعد میگه این یه پسره یا دایناسوره یا هرچی دیگه 

نظر شما چیه ؟اقدامی باید بکنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بهش یاد بده من از سه سالگی بردم مهد مربیش روانشناس کودک بود خیلی تاثیر مثبت داشت خودمم تو خونه باهاش تمرین میکنم یه چیزایی میکشه..

ولی قرار نیست همه مثل هم باشن.. پسر من فوق العاده حافظه خوبی داره و مربیش میگه خیلی استعداد عجیبی تو حفظ شعر و قرآن داره..ولی تو نقاشی ضعبف.. یا بردم ژیمناستیک نتونست رو بارفیکیس بمونه ولی بردم ووشو خیلی خوب علاقه نشون میده.. یا خیلی بچه ها ساعتها با گوشی و تلویزیون سرگرم میشن ولی پسر من عمرا نتونه یه جا بشینه این همه وقت.. بیشتر به بازی علاقه داره..

قرار نیست همه بچه ها عین هم باشن ...

فروردین 93

دقیقا همسن دوقلوهای منه😍 دخترم خوب نقاشی میکشه و دوس داره اما داداشش اصلا علاقه ای به نقاشی نداره هیچی بلد نیست بکشه با اینکه فوق العاده باهوشه اما سعیشو نمیکنه چیزی بکشه چون دوس نداره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
یعنی چند سالش بود که بلد نبود

عزیزم پسر من متولد اردبهشت ۹۲ هستش ۱سال از پسر تو بزرگ تر.تا زمانی که بره پیش اصلا بلد نبود خوب مداد بگیره دستش..الان ماشالله نقاشیش اینقدر خوب شده من که مادرشم باورم نمیشه

فروردین 93

از پسر من یک ماه بزرگه تره..

چطور ۴سال.. 

سال دیگه باید برن پیش دبستان.. ۵ سالشه.. فروردین ۵سالش تموم میشه..پسر منم اردیبهشت ۹۳.. امسال کامل مهد میره بعد عید ۵سالش کامل میشه پاییز باید پیش دبستان بره..

پارسال فرستادمش اما بعد دیگه بچه دومیم به دنیا اومد دیگه نشد خالا شاید از فروردین سال 98 بذارمش دوبا ...

اگر تجربه دوری از شما رو داره عیب نداره نتونستی ببری هم.. چون شیفت بعداظهر مهد پسرم پیش هست بعضی بچه ها انقدر بی تابی میکردن و از مادرشون جدا نمیشدن.. ولی اگر بچه شما رفته و ازتون جدا میشه عیب نداره مهد نره یه دفعه پیش بره..