2777
2789
عنوان

خواب های عجیب

188 بازدید | 12 پست

خانما من دو شب پشت سر هم خواب های مرتب با پیامبر میدیدم. پریشب خواب میدیدم یه شهر بودم که میگفتن مدینه هست. یه خونه ویلایی خیلی بزرگ بود که معماری قدیمی داشت و طوری بود که گویا بازسازی شده. چهار طرف این خونه پر از گل های زیبا و درشت بود. اینقدر این گل ها زیاد و زیبا بودن که با ذوق میرفتن بوشون میکردم. مثلا رفتم یه گل لاله رو انتخاب کردم خیلی اندازه کف دو دست بود و بوی خیلی خوشی میداد. رفتم وارد خونه بشم دیدم درش بستس. و شروع کردم در محوطه به ادامه گشتنم. یهو دیدم یه جمعیت زیادی که همشون خانم بودن و همه چادر مشکی سر داشتن اومدن طرف اون خونه. شکل هیچ کدوم رو یادم نیست. معلوم بود میخواستن وارد خونه بشن. من گفتم خانم ها در منزل بستس. نمیتونین برین. من الان اونجا بودم در بسته بود. ولی دیدم جمعیت سمت خونه رفتن و در کمال تعجب در باز بود. منم با جمعیت وارد منزل شدم . نور سبزی داخل منزل بود و رفتم بین دوخانم نشستم. یکیشون بلند بلند گریه میکرد و فکر کنم مناجات امیر المومنین رو میخوند. همون که میگه مولای یا مولای انت فلان و انا فلان..... منم داشتم نگاهشون میکردم. یکی بهم گفت اینجا منزلی هست که پیامبر درونش به دنیا اومده. یه خانم یا اقای سیاه پوست نزدیکم بود دقیق یادم نیست چی بهم گفت فقط یادمه مضمون حرفش این بود که بخاطر بیماریت نترس. چیزی نیست((تو تاپیک های قبلیم هست که دکتر گفته فشار مغزت بالاست و خیلی مسترسم)).....دیشب هم خواب میدیدم با یه جمعیتی داشتیم از پله های پشت بام حرم حضرت مصومه بالا میرفتیم. میگفتن داریم میریم پشت بام تا با تلسکوپ ماه رو رصد کنیم. رفتیم رو پشت بوم و دیدم یه تلسکوپ بزرگ اونجاست. اولین نفری بودم که تو صف نشستم و همه پشتم. یهو نگاه کردم دیدم پشت حرم یه کوه بزرگ هست که بالاش گنبد و گلدسته سبز هست. تو خواب میگفتم چه جالب این هم کوه خضر نبی هست. یهو گفتن بیاید ماه رو رصد کنیم. بدون تلسکوپ با چشم قرص کامل ماه رو دیدم اونقدر بزرگ بود و بهم نزدیک بود که از روشناییش ذوق کرده بودم. داخل ماه یه کلبه قدیمی دیدم با یه نخل. جمعیت میگفتن اینی که مبینید منزل پیامبر هست. و از خواب پریدم.

نمیدونم مضمون این خواب ها چیه

نمودونم....منم همش خواب میبینم شوهر کردم یا برام خواستگار امده یا جشنمه!! جالب اینک من ازدواج کردم و تو همه خوابامم همسر واقعییم حضور داره و مطلعه هستش درواقع دارم دومین شوهرمو میکنم تو خواب...اونم رو شوهر اولیم بدون طلاق!!!.......

اقا لایک نکنید اه......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم نمیدونم علامتی هست برای اینکه از بیماری نترسم یا چیز دیگه ای

دقیقا همین پیام رو داشته برات واضح گفتن نترس

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
نمودونم....منم همش خواب میبینم شوهر کردم یا برام خواستگار امده یا جشنمه!! جالب اینک من ازدواج کردم و ...

اخی 

منم قبلا از این خواب های میدیدم ولی دامادی در کار نبود همش خواب میدیدم لباس عروس پوشیدم و دیر به تالار میرسم

یا ارایشگاه نرفته دارم میرم تالار

بعد عروسیم قطع شد این خوابا

فهمیدم بخاطر استرسی بود که دوست داشتم همه چیزی عروسیم اوکی جلو بره

یه جورایی این خواب ها به احساس نهفته در وجودمون بر میگرده

مرسی عزیزم نمیدونم علامتی هست برای اینکه از بیماری نترسم یا چیز دیگه ای

راجع به این بیماری براتون تو همون تاپیک نوشتم لطفا ببینید

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
اخی  منم قبلا از این خواب های میدیدم ولی دامادی در کار نبود همش خواب میدیدم لباس عروس پوشیدم و ...

سلام هدیه خانم خوابتون خیلی خوبه ان شاالله بخیریت خدا بهتون سللمتی و عافیت می ده صدقه کنار بزار  که ان شاالله خیرش کامل بهتون برسه

اما یه نکته خوابتون واضح بود نباید اینجا می گفتید! هیچوقت خوابتونو برای غریبه ها و حتی اطرافیان بازگو نکنید خواب یه رمز بین شما و عالم بالا خدای ناکرده خواصش از بین میره مخصوصا خواب به این خوبی 

کاش می تونستی تاپیکتو بترکونی 

یا من هو به کل مکان
سلام هدیه خانم خوابتون خیلی خوبه ان شاالله بخیریت خدا بهتون سللمتی و عافیت می ده صدقه کنار بزار &nbs ...

سلام عزیزم

راستیتش دستم به نوشتن نمیرفت سر اینکه بهتره خواب روتعریف نکنی

ولی نمیدونم چرا نیرویی هولم میداد تا تعریف کنم. 

بی زحمت گزارش بزنید بلکه بترکه