2777
2789
عنوان

ختنه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 22725 بازدید | 164 پست
بله طرفای جنوب کشور انجام میشه ولی راستش نمیتونم انقدر رک در موردش حرف بزنم ختنه مردها هم سالهاست ...

وا چه حرفیه خانوم ناسلامتی مسلمونیم ههمون چطور دلیل قطعی براش نیست البته برا پسرا 

اصلا داریم که میگن وقتی بچه ی پسر ختنه شد تازه مسلمون میشه 

دختر دیگه همین یک ماه پیش میگفت 

دروع میگی؟؟؟؟کجا مال دختر سنت پیغمبره؟از کجاشون درمیارن این حرفارو.من یه موردم حدیث نشنیدم ازاین کارای چرت وپرت

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه مستند دیدم که تو جنوب و بین کردها خیلی رواج داشته ...تو مستند هم یه دختر مدل که واسه آفریقا بو ...

ما که نشدیم مامان بزرگ و مامانم نشدن ولی یه سری بیرحم بودن اون جوری میکردن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

ختنه زنان عمل زیبایی نیست در واقع ناقص سازی عضو تناسلی برای به خیال خودشون جلوگیری از میل جنسی زن و در واقع برای تحقیر و به بند

کشیدن زن هستش
اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
معذرت میخوام اینطور حرف میزنم اون دو تا رو چون دراز میشن با جراحی برش میدن من زیاد دیدم یه نوع عمل ...

راهی نداره که دراز نشن؟😞

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
دروع میگی؟؟؟؟کجا مال دختر سنت پیغمبره؟از کجاشون درمیارن این حرفارو.من یه موردم حدیث نشنیدم ازاین کار ...

آره بخدا بچش یک سالشه . بمیرم برا اون بچه میگن انقد غذاب اوره برا دختربچه که حتی ممکنه بمیره 

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات