2777
2789
عنوان

ختنه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 22725 بازدید | 164 پست
میدونم عزیزم.قصد بی احترامی نداشتم یه مطلبی خونده بودم که نوشته بود تو یسری از قبیله های اونجا رسمه

میدونم گلم. من هم ناراحت نشدم. آخر حرفم هم گفتم آره همچین چیزی هست ولی فقط متحص عربها نیست. من در مورد این موضوع زیاد مطلب خوندم .مصاحبه زیاد دیدم مستند زیاد دیدم. متاسفانههنوز تو روستاهای محروم و مرزی مخصوصا این عمل زشت وجود داره. که فعلا دارن باهاش مبارزه میکنن

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭😭😭😭 چه پدر بیشعوری   چه دلی داشتی کلیپ دیدی

یادم نیست کجا دیدم. واصلا نمیدونستم چیه

اگه میدونستم اصلا نگاه نمیکردم. چون تا مدتها از ذهنم نمیرفت همش جلوی چشمام بود😧😧

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
میدونم گلم. من هم ناراحت نشدم. آخر حرفم هم گفتم آره همچین چیزی هست ولی فقط متحص عربها نیست. من در مو ...

خدا کنه یروز از بین بره واقعا وحشتناکه😢😢

من هم پدرم پزشکن هم خاله ام هم خواهر شوهر هم برادرشوهر.هیچکدوم رد نمیکنن این قضیه رو.اگه کتاب علمی ر ...

اگر شما اعتقاد به وجود خدا دارین و اعتقاد دارین خدا دانا و توانست پس چطور به خودتون اجازه میدیم بگید خدای یگانه‌چیزی رو ناقص آفریده و نیاز به انسان هست برای رفع اون عیب. این به نظر من توهین هست به خالق

نه ختنه دخترا بیشتر توی آفریقایی هاست البته نمیدونم اول کجا بوده

من مطلب خوندم راجبش. تو ایران. افغانستان. کوردهای عراق. خیلی جاهای دیگه هم میشه. کلا جز عقب افتادگی چیزی نیست

دنیا داره بکجا میره. اینا تو چه فکرین. اگه قرار به بریدن بود خدا کلا نمیذاشت

خدا کنه ریشه کن بشه 😢😢😢😢

اره طرفای جنوب کشور بیشتره میگن

والا من جنوبیم همچین چیزی ندیدم. فک کنم کردا بیشتر میکنن

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.
من مطلب خوندم راجبش. تو ایران. افغانستان. کوردهای عراق. خیلی جاهای دیگه هم میشه. کلا جز عقب افتادگی ...

واقعا نمیدونستم انقدر رایجه

دنیا درگیری های ذهنیتش چیه و ماها چی

الکی نیست جهان سوم بودن

واقعا نمیدونستم انقدر رایجه دنیا درگیری های ذهنیتش چیه و ماها چی الکی نیست جهان سوم بودن

والا بخدا

به اسم دین خیلی چیزای مسخره رو دارن روی مردم انجام میدن

کجا حضرت محمد گفته دخترا رو ختنه کنین

مگه حضرت محمد دختر خودش رو ختنه کرده بود

بیچاره ما مردم😔😔😔😔