2777
2789
عنوان

یا ابوالفضل

184 بازدید | 9 پست

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...
ای دست گیره بی دست بگیر دست ما را

شک نکن میگیره دست همه رو

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهم صلی علی محمد واله محمد و عجل فرجهم

برام دعا کنید فردا میخوام برم دکتر دعا کنید دکترم بگه باردارم

میشه برا مامان شدنم و همه منتظرا یه صلوات بفرستید ممنون😚😘😙

پسرم رفلاکس و کولیک داره.خیلی ب خودش میپیچه.از درد دلش تو خواب شیرینش هی بیدار میشه و میخوابه.جیگرم میخواد اتیش بگیره.خیلی کوچیکه واسه این درد.دعا کنید براش تا درد دلش اروم شه دیگه.وزن نمیگیره انقد گریه میکنه و شیر نمیخوره

بعد اون همه بارون خون بلاخره میاد ی روزی رنگین کمون🌈

پسرم رفلاکس و کولیک داره.خیلی ب خودش میپیچه.از درد دلش تو خواب شیرینش هی بیدار میشه و میخوابه.جیگرم ...

بچه منم همین طور بود

قطره کولیکز عالیه

واسه رفلاکسش همقرص نکسیوم جواب داد

انشالله به زودی خوب بشه

وقتی رفتی شهر خالی شد ، مگر تو چند نفر بودی سردار   
پسرم رفلاکس و کولیک داره.خیلی ب خودش میپیچه.از درد دلش تو خواب شیرینش هی بیدار میشه و میخوابه.جیگرم ...

اون قطرها ک بهت معرفی کرد میتونی بدی و پاهاشو تو دلش جمع کن یا زیر دلش یه چیز مث حوله نرم گرد کن بزار زیر دلش

بچه من اینجور بهتر میشد