من سیکل قاعدگیم ۲۶روزه ست تخمک گذاریم کی هست برای اقدام
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بعد از پاکی یه شب در میون اقدام کن تا ده روز،،،زیاد درگیر روز و ساعت نشو ولی دوازدهم بیشترین احتمال ...
شما بچه داری
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
میشه یکم از تجربتون برای بارداری بگین.من ۶ماهه اقدام میکنم نمیشه البته شب درمیون نبوده هفته یکشب بوده
میشه یکم از تجربتون برای بارداری بگین.من ۶ماهه اقدام میکنم نمیشه البته شب درمیون نبوده هفته یکشب بود ...
هفته ای یکشب که خیلی کمه . یک شب درمیون باید باشه . چون اسپرم تا 48 ساعت تو رحم زنده است باید یه شب درمیون اقدام کنی که تا تخمک ازاد شد اسپرم وجود داشته باشه و لقاح انجام بشه