2789
عنوان

تخمک گذاری

77 بازدید | 9 پست

من سیکل قاعدگیم ۲۶روزه ست تخمک گذاریم کی هست برای اقدام

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

بعد از پاکی یه شب در میون اقدام کن تا ده روز،،،زیاد درگیر روز و ساعت نشو

ولی دوازدهم بیشترین احتمال آزاد شدن تخمکتونه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعد از پاکی یه شب در میون اقدام کن تا ده روز،،،زیاد درگیر روز و ساعت نشو ولی دوازدهم بیشترین احتمال ...

شما بچه داری

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
احتمالا روز 12 میشه تخمک گذاریتون 

ممنون عزیزم.شما باردارین

میشه یکم از تجربتون برای بارداری بگین.من ۶ماهه اقدام میکنم نمیشه البته شب درمیون نبوده هفته یکشب بوده

میشه یکم از تجربتون برای بارداری بگین.من ۶ماهه اقدام میکنم نمیشه البته شب درمیون نبوده هفته یکشب بود ...

هفته ای یکشب که خیلی کمه . یک شب درمیون باید باشه . چون اسپرم تا 48 ساعت تو رحم زنده است باید یه شب درمیون اقدام کنی که تا تخمک ازاد شد اسپرم وجود داشته باشه و لقاح انجام بشه 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز