2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

167 بازدید | 22 پست

امشب تولد خاهرشوهرمه 

خیلی بهم بدی کرده رفتاراش باعث دعوا شده تو زندگیم ولی از حق نگذرم یبار بخاطر خیانت شوهرم بدجور زد تو گوش شوهرم

امشب تولدشه زنگ زدم تبریک و توی تل تبریک و استیکرو گیف و اینچیزا

به شوهرم گفتم پاشو بریم خونه مامانت امشب اونجاس منم شاممو میارم

تولد نیستا میره اونجا شام خاهرشوهرم گفت ول کن بابا من له له ام دیشب تا صبح نخوابیدم 

اینم بگم تاحالا تولدای منو تبریک نگفتن خانوادش چیزی نگرفتن واسم 

حالا زشت نیس فقط یه تبریک ؟

شماها واسه خاهرشوهراتون کادو میگیرین هرسال؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

نمیخواد.اونا ک واست نمیگیرن شمام نگیر

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چرا خودتو اذیت می کنی، حالا امشب کادو بهش نده بعدا که بهش دادی  بگو ما میخاستیم شب تولدت کادوتو بدیم برادرت خسته بود نشد ک بیایم.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودتو اذیت می کنی، حالا امشب کادو بهش نده بعدا که بهش دادی  بگو ما میخاستیم شب تولدت کادوتو ...

اونا تبریکم نمیگن چه برسه تولد و کادو 

ولی من روم نمیشه اینکارارو کنم تو خانوادمون هر رسمی واجبه

من هرسال براش کادو میخرم .خودم کیک درست میکنم.میخای فردا دعوتش کن خونتون .یه کیک درست کن اگه میتونی یه هدیه کوچیک هم بگیر براش.خوبی کردن هیچ چیزی از انسان کم نمیکنه بلکه ب ارزشش اضافه میکنه.خوبی ها هیچ وقت گم نمیشن .ولی بدی همیشه تو ذهن همه میمونه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
وقتی کادو نمیگیرن چی زشته ؟ کار اونا یا کار تو؟؟؟  هرکس اندازه لیاقتش بهش بها بده هر جور با تو ...

من تو خانوادم خبلی احترام میذارن نسبت به اینچیزا ولی اینا تاحالا تولدمو تبریکم نگفتن کادو پیشکش

حتی تبریکم نمیگن چه برسه تولد و  کادو

بیخیال شو.همون استیکر از سرشم‌ زیاده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ن زشت نیست وقتی اونا واسه شما کاری نمیکنن شماام نکن....خواهرشوهر من فقط کادو تولد بهم میداد اونم یچیز چرتوپرت مثلا کادو واسه من ک زنداداششم با کادو واسه عروس عموش یچیز مثل هم میداد...بعد من ب خودش کادوی خوب ب بجه هاش کادو میدادم ...دیدم این قشنگ منو گیر اورده دیگه منم امسال کادو ندادم حالا تولد منم چندروز دیگس نمیدونم کادو بده یا نه...ولی خب تبریک و استوری و اینا میذاریم واسه هم دیگه

من هرسال براش کادو میخرم .خودم کیک درست میکنم.میخای فردا دعوتش کن خونتون .یه کیک درست کن اگه میتونی ...

شوهرم بخاطر کاراش ناراحته حتی بزور راضیش کردم زنگ بزنه باهاش حرف و بگو بخندم داره ولی اینکارارو نمیکنه واسش

من هرسال براش کادو میخرم .خودم کیک درست میکنم.میخای فردا دعوتش کن خونتون .یه کیک درست کن اگه میتونی ...

وای.پرو میشن.واسه خواهرشوهر کیک بگیره و کادو .چ خبره

شما شاید دور و وریات مثل خودتونن ک بدی و این جیزا ادیتتون نمیکنه