نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من دو ماه لازک کردم خیلی راضیم ۲۳ سالمه ولی قطره دارم تا۶ماه
چرا تا شش ماه؟
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالایه دکتردیگهم گفتم برم ببینم چی میگه ولی اگه قبل از۲۳ سالگی نبایدعمل کنم پس نکنم بهتره چون من حال ...
نه سنت کمه
داری میگی که شماره چشمت هم ثابت نشده
فعلا تخملش کن
دقیقا دکتر رفتم بهم.گفت خشکی چشمتو قبل عملم داشتی باید بهت میگفتن که بعد عمل بدتر میشی...
چه بد
دقیقا دکتر رفتم بهم.گفت خشکی چشمتو قبل عملم داشتی باید بهت میگفتن که بعد عمل بدتر میشی...
ولش کن من یمدت افسرده بودم از بس حسرت میخوردم.الان بیخیالم.چاره چیه
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
آره منم زدم به بیخیالی یه مدت رو مخم بود عجیب از یه جایی به بعد فقط گفتم به جهنمفوقش دوباره ع ...
منم با عینکم رفیق شدم😊
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.