2821
2789
عنوان

زیبایی زن

266 بازدید | 17 پست

چرا زنان ایرانی به خودشان نمیرسند؟!

آيا آنها  راه را به اشتباه نرفته اند؟ آيا مفهوم واقعى زيبايى رو درست درک كرده اند؟ شايد بايد به آنها متذكر شد كه به خود رسيدن به معنى هر ماه عوض كردن رنگ مو و كاشتن مژه و ناخن و اكستنشن نيست. به معنى تزريق ژل و بوتاكس و تاتو و كاشت گونه نيست. اينها نه تنها موجب زيبايى نميشوند، چه بسا مصداق بارز نازيبايى هستند.

به خود رسيدن يعنى ورزش كردن، نوشيدن آب، تغذيه صحيح. يعنى بعد از چهل سالگى و بعد از زايمان مراقب هيكلت باشى و خوب لباس بپوشی. يعنى كتاب بخوانى، موزيک گوش كنى، فيلم ببينى و مسافرت برى. يعنى با بچه هات كارتون ببينى و سربه سرشون بذارى، يعنى با شوهرت زير باران قدم بزنى حرف بزنى و از ته دل بخندى. به خود رسيدن يعنى ارزش دادن به خود! يعنى وقت صرف كردن براى خود! يعنى بالا بردن اطلاعات يعنی، بالا بردن اعتماد به نفس👌

چرا اينقدر مفهوم زيبايى در ايران تغيير كرده ؟ ماهرانه زندگی کن. قدرتمند و پر انرژی! خودت را برای تغییر و تبدیل به هرآنچه بهترین تو میباشد آماده کن. تو یک تکه از پازل آفرینشی که اگر نبودی پازل هرچقدر هم بزرگ، اما کامل نبود🌹

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

👏👏

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا خیلی هم بخودشون میرسن ماشالا به پوستشون موشون و جدیدا به تناسب اندامشون

چه چیزی از این بهتر عزیزم🌹

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

خوب زنای ایرانی الان چی کم دارن از این که گفتی اکثریت تحصیلکرده هستن اهل تفریح هستن بابت ارایش زیادشو نم اینه که ظاهر برای مردای ایرانی خیلی مهمه و ظاهر میتونه موقعیت خوبی براشون رقم بزنه تو همه زمینه ها

گل گفتی، اصلا اعتماد به نفس ندارن(خودمم همینطور)

وااااای خدا اتفاقا من میگم خدای اعتماد به نفس کاذبن خیلیاشون جنیفر لوپز و ایشواریا رای رو هم آدم حساب نمیکنن چه برسه به زن

وااااای خدا اتفاقا من میگم خدای اعتماد به نفس کاذبن خیلیاشون جنیفر لوپز و ایشواریا رای رو هم آدم حسا ...

آخه اگه اعتماد به نفس داشتن که اینقدر آرایش نمیکردن بیان تو خیابون و این همه عمل زیبایی!

گل گفتی، اصلا اعتماد به نفس ندارن(خودمم همینطور)

فدات شم متن رو جای خوندم دوسش داشتم اینجا کپی کردم.حس کردم شاید بعضی ها مث خودم به این موارد زیاد توجه نمیکنن برا همین خواستم به اشتراکش بذارم

آخه اگه اعتماد به نفس داشتن که اینقدر آرایش نمیکردن بیان تو خیابون و این همه عمل زیبایی!

ببین اخه این مساله ارایش و دلیلش مساله های ریشه ای خیلی زیادی میتونه داشته باشه که حل نشده مونده 

خوب زنای ایرانی الان چی کم دارن از این که گفتی اکثریت تحصیلکرده هستن اهل تفریح هستن بابت ارایش زیادش ...

من خودم با ارایش مخالف نیستم تما اینکه براشون بشه یه معظل خطرناکه اینکه راضی نمیشن.یه دفعه میبینی انواع عمل ها انجام میدن اما بازم حس خوبی ندارن یا کلی ارایش میکنن اما بازم اعتمادبنفس ندارن.زن باید تو همه موارد به خودش برسه نه فقط ظاهر.میبینی یه خانم کلی ارتیش و عمل و تیپ زده اما نمیتونه دو کلام حرف بزنه نمیتونه تو بحثی شرکت کنه اعتماد بنفس نداره.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز