2777
2789
عنوان

خورشت کرفس

326 بازدید | 21 پست

الان کرفسامو شستم خورد کردم هم برگاهم ساقه هاشو

من اولین بارمه وهیچکسم ندیدم درست کنه و تاحالا هم نخوردم

اگ کسی حوصله کنه برام توضیح بده چطور خوشمزه درستش کنم

مننون میشم

بعداز سرخ کردنش بزارش کنار پیاز سرخ کن گوشتتو بریز تفت بده ادوبه و فلفل اینا بزن بعد سبزیشو بریز یه مقدارکمم سبزی قرمه قاطیش کن...بعد اب بریز چندتا دونه آلو خورشتی بریز وقتی گوشتش نبم پز شد نمک بزن بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زحمت بکش یه سرچ کن. انگشتام دارن کنسر تایپ میگیرن از صبح تا حالا.  بعدشم برا منم بفرست از خورشتت  بذار همینحا میام   میخورم خورشت کرفس رو خیلی دوست دارم ولی تنبلم ! 😂

بعداز سرخ کردنش بزارش کنار پیاز سرخ کن گوشتتو بریز تفت بده ادوبه و فلفل اینا بزن بعد سبزیشو بریز یه ...

ببخشید شما لوبیا نمیریزید؟ دستور منم مثل شماست ولی من لوبیاچیتی هم میریزم خیلی خوب میشه.

یادت باشه  توی خورشت کرفس .یکمی سبزی قورمه بریز بدون سبزی قورمه باشه نمیخورم.  یه دونه هم ...

اره مامانمم تازه بم گف ولی حرفشو قبول نکردم 

اوکی تنبل خانم💋💋😁

ببخشید شما لوبیا نمیریزید؟ دستور منم مثل شماست ولی من لوبیاچیتی هم میریزم خیلی خوب میشه.

چرا میریزم پست بالاتر گفتم...خیلیا چون نمیریزن ننوشتم...ولی با لوبیا لعبش بیشتر میشه و خوشمزه تر

ببین مثل خورشت سبزی بپزش روش پختش. فقط لوبیا هیچ مدل نمیخواد.   واگر غوره داری کمی بریز داخلش اخرای پخت. و سبزی قورمه و لیمو عمانی هم بزن .جعفری و نعنا هم بزن  .به نسبت مساوی. تازه باشن. نوش جان