2777
2789

شوهرم الان ناقصه😂😂😂خدا کنع بچم دختر بشه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرم مزاجی برا زن ها فکر کنم درست تره.

برا مردها هم وضعیت اسپرم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من شوهرم گرم مزاج ..پسر البته خودمم خیلی طبعم گرمه

عه میخواستم توتاپیکم جوابتوبدم...عزیزم یخچالم درست شد😊😊😊

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ربطی نداره عزیزم،  مهم اسپرم های x و y  که تو همه مردها اندازه هم هستن...  شاید یه ذره یکیش بیشتر باشه! 

اگه پسر میخوای باید حتما یک شب درمیون اقدام کنی چون اسپرم پسر سریع خودشو زود به لوله میرسونه اما عمرش کمه فقط یکی دوروز زندس... 

اسپرم دختر تا یه هفته هم زندس تو رحم و لوله ها😉

من فقط یه بار اقدام داشتم اونم روز 7 یا 8 پریودم بود دقیقا بعد پاکی.... شوهرمم فوق العاده گرم مزاجه اما بچم احتمال 90 درصد دخمله

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ربطی نداره عزیزم،  مهم اسپرم های x و y  که تو همه مردها اندازه هم هستن...  شاید یه ذر ...

دقیقا منم پشت پریودم اقدام کردم همون روز هشت یا نه . خدا کنه واسه منم دختر بشه.

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
خوب خدارو شکر😗😗😗😗

فدات گلم مرسی توفکرمم بودی...فیوزش بابردش سوخته بودسیصد خرجش شدولی بازخوب بودیخچالم نسوخته بود گفت وقتی برق اومده اونقدقوی بوده فشاربه یخچال اومده...هروقت برق رفت تلوزیون ویخچالوبکشیدتایکی دوساعت البته اگه طولانی شد

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
دقیقا منم پشت پریودم اقدام کردم همون روز هشت یا نه . خدا کنه واسه منم دختر بشه.

منم دخمل دوس دارم😍

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️