2777
2789
عنوان

محبت به زن

236 بازدید | 26 پست

محبت پیامبر با عایشه ❤

اگر تربیت " غلط " به تو آموخت غیرت داشتن ، دخالت کردن است و حیا را در صندوق کردن! "

اسلام" من به من گفت: غیرت، عشق مرد به ناموسش است ؛ و حیا، احترام زن به خودش...!!! اگر تربیت " غلط " به تو آموخت که مرد میتواند زنش را بزند ! "اسلام" من به من آموخت که زن ریحانه است

و مرد وظیفه دارد تمام اسباب راحتی و آسایشش را فراهم کند...!!! اگر تربیت " غلط "به تو گفت که

زن عقلش نصف مرد است و نمی تواند به تنهایی در دادگاه شهادت دهد...؛ "اسلام" من به من گفت :

که زن احساسات و عواطفش دوبرابر مرد است و از این رو ممکن است در شهادت دادن دچار تزلزل شود،حال اگرچه شهادت دادن حق نیست وتکلیف است ومشکلات زیادی هم برای شهادت دهنده بوجود خواهد آورد پس خوش بحال زنان مسلمان...!!

اگر تربیت " غلط " به تو گفت که دیه زن نصف دیه ی مرد است چون ارزشش کمتر از مرد است...؛!!" اسلام" من به من آموخت که : اگر من کشته شوم برای اینکه مادرت در آسایش تو را بزرگ کند دیه ی من بیشتر است....!!

اگرتربیت "غلط" به تو آموخت خانه داری وظیفه ی زن است،،"اسلام" من به من آموخت که: زن هیچ وظیفه ای درخانه ندارد واین حق را داردکه ازشوهرش درخواست خدمتکارنماید وحتی بخاطرشیردادن به فرزندش حق دارد ازشوهرش دستمزد بگیرد واگرکاری میکندبه دلیل عواطف واحساس مهربانی نسبت به خانواده است،،ایرادی اگر است در مسلمانی ماست

نه دین اسلام و قرآن و احکام الهی

┗━━━🌸🌸━━

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

راجب دیه زن نظرم ازاین رو به اون رو شد بخدا  

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چیکار کنیم

من گفتم کاری کنی عقشم؟؟؟؟؟

همش تقصیر مبلغان دینه که این بلا بر سر دینمون آوردن

اره واقعا زیادی سخت میگیرن

بعدا حتما میخونم زیاده 

باوشه

عالی  کاش زیبایی ها ی دین رو بهمون نشون بدن  نه اینکه  کاری کنن که آدم دلزده شه  ...

اره موافقم

آفرین خیلی خوشم اومد

یه چیزیم من اصافه کنم اینکه گفته شده که عقل زن نصفه مرده کلااشتباهه وداستان مربوط به یک انفاق تاریخیه که امیرالمومنین ع تومنبربااشاراتی که به یک زن خاص میکردن که درحال فتنه افکنی بین مسلمین بوده فرمودن عقل اون زن معیوبه وبه حرفاش گوش نکنین ولی متاسفانه اینطوربه گوش مارسوندن درحالی که حضرت فاطمه س وحضرت زینب به غنوان یک زن فعالیت سیاسی وفرهنگی و...داشتن واین یغنی الگو

انسانم آرزوست .....
آفرین خیلی خوشم اومد یه چیزیم من اصافه کنم اینکه گفته شده که عقل زن نصفه مرده کلااشتباهه وداستان مر ...

بععله درسته