محبت پیامبر با عایشه ❤
اگر تربیت " غلط " به تو آموخت غیرت داشتن ، دخالت کردن است و حیا را در صندوق کردن! "
اسلام" من به من گفت: غیرت، عشق مرد به ناموسش است ؛ و حیا، احترام زن به خودش...!!! اگر تربیت " غلط " به تو آموخت که مرد میتواند زنش را بزند ! "اسلام" من به من آموخت که زن ریحانه است
و مرد وظیفه دارد تمام اسباب راحتی و آسایشش را فراهم کند...!!! اگر تربیت " غلط "به تو گفت که
زن عقلش نصف مرد است و نمی تواند به تنهایی در دادگاه شهادت دهد...؛ "اسلام" من به من گفت :
که زن احساسات و عواطفش دوبرابر مرد است و از این رو ممکن است در شهادت دادن دچار تزلزل شود،حال اگرچه شهادت دادن حق نیست وتکلیف است ومشکلات زیادی هم برای شهادت دهنده بوجود خواهد آورد پس خوش بحال زنان مسلمان...!!
اگر تربیت " غلط " به تو گفت که دیه زن نصف دیه ی مرد است چون ارزشش کمتر از مرد است...؛!!" اسلام" من به من آموخت که : اگر من کشته شوم برای اینکه مادرت در آسایش تو را بزرگ کند دیه ی من بیشتر است....!!
اگرتربیت "غلط" به تو آموخت خانه داری وظیفه ی زن است،،"اسلام" من به من آموخت که: زن هیچ وظیفه ای درخانه ندارد واین حق را داردکه ازشوهرش درخواست خدمتکارنماید وحتی بخاطرشیردادن به فرزندش حق دارد ازشوهرش دستمزد بگیرد واگرکاری میکندبه دلیل عواطف واحساس مهربانی نسبت به خانواده است،،ایرادی اگر است در مسلمانی ماست
نه دین اسلام و قرآن و احکام الهی
┗━━━🌸🌸━━