2777
2789

من انجام دادم هزینشو نمیدونم چون خواهرم برام انجام داد😁ماندگاریش حداکثر ۶ ماهه اگر رعایت کنی قهوه کم بخوری چای کم بخوری و بلافاصله بعد از خوردن دندوناتو آب بکشی به نظرم تجربه ی جالبی بود

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من بالايى ها رو دو سال پيش بليچينگ كردم هر فك سيصد بود، اون موقع خيلى فرق كرد ولى بعده يه سال دوباره رنگ گرفت فكر كنم چند وقت يه بار بايد انجام بدى، بعد من تو خونه انجام دادم فك كنم اونايى كه تو مطب انجام ميدن بهتره،خوب شد يادم انداختى ميخواستم قبل عيد انجام بدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ا این سوال منم بودهمون جرمگیری دندان؟

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
من انجام دادم هزینشو نمیدونم چون خواهرم برام انجام داد😁ماندگاریش حداکثر ۶ ماهه اگر رعایت کنی قهوه ک ...

مرسی مصرف قهوه ک ندارم چایی هم فقط صبحا میخورم خواهر گرامی مزنه نمیدن بدونم چقدره   

مرسی مصرف قهوه ک ندارم چایی هم فقط صبحا میخورم خواهر گرامی مزنه نمیدن بدونم چقدره    

عزیزم 😗خواهرم ایران نیستن واسه همون کلا نپرسیدم چون به درد نمیخورد😁

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

نه فرق میکنه

جرمگیری مقداری تراش میدن دندان رو ولی بلیچ ی ماده سفید کنندس ک ب دندان میزنن برای؟سفیدی شاید جرمگیرم باشه اطلاع ندارم فقط من مشکلم رنگ دندونامه

خخخخ ممنون خدا برا هم حفظتون کنه

خیلییییی متشکرم عزیزم

جرمگیری مقداری تراش میدن دندان رو ولی بلیچ ی ماده سفید کنندس ک ب دندان میزنن برای؟سفیدی شاید جرمگیرم ...

منم روزی سه باریا دو بار مسواک و بهترین خمیر دندونو پودر میزنم اما همش زرده خستم کرده بخدا ،منم حتما میرم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

باید بری دندون پزشک یا کجا راهنماییم کنید

من فقط میدونم با لیزره و چون با لیزر هست دندونا رو واقعا سفید میکنه ولی ضرر داره برای مینای دندون یعنی خیلی نباید انجام بشه مثلا سالی یک بار ماندگاریشم بستگی به خودت داره که چه جوری مراقبت کنی مرتب مسواک بزنی و غذاهای خیلی چرب نخوری قیمتش هم پارسال همین موقع ها حدود یک تومن بود