2777
2789
عنوان

بچه ها كممممك

102 بازدید | 16 پست

بچه ها من طبق اخرين پريوديم ٦ هفته و ٣ روزمه ولي ديروز رفتم سونو گفت ٥ هفته و ٤ روزته!

ساك حاملگي و كيسه زرده ديده شد ، قطر ساك ١١ mm بود ولي جوانه جنيني و قلب ديده نشد😭

تروخدا راهنماييم كنيد

كسي تجربه اي داشته؟! بارداري پوچ چطوريه؟

خداجونم مراقب هردو پسرم و همه كوچولوهاي دنيا باش🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه قلب که خیلی زوده . تو سونو هم معمولا تا یه هفته جابجا میشه 

براي ديدن خود جنين چي؟؟؟

نبايد الان جنين ديده ميشد؟😭

چرا؟؟؟ پوچ بود؟؟؟ هفته چند رفتي سونو؟ عدد بتات چند بود؟؟؟

من پارسال اواخر اذر بود فهمیدم حامله ام رفتم آزمایش دادم ولی بتام یادم نیس از وقت پریودم ۱۰ روز گزشته بود رفتم دکتر دکتر گف بله حامله ای برو یه ماه بعد بیا بنویسمت سونو رفتم و شدیدا حالت تهوع و حالم عین این حامله ها بود بعد یه ماه رفتم دکتر لز رو شکمم هم معاینه کرد گف ملشالله رشدشم قشنگه و من خوشحال و رفتم سونو برای شنیدن ضربان قلبش حتی دربین هم برده بودیم با هنسرم تا همه لحظات رو ثبت کنیم ولی وقتی رفتبم گف بچا نیس موله یا به قول قدیمیا بچه خوره که میشه حاملگی پوچ ولی یادمه وقای داشتیم کارای عملو انجام میدادم منو فرستادن ازمایش که بتام ۵۰ هزار بود خیلی بزرگ شده بود 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

ولی یادمه وقتی رفتیم دکتر ازمایشمو بردم اون اوایل دکتر از رو مقدار بتا و اخرین پریودم گف ۶ هفته ای میشه 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

و وقتی کورتاژ کردم تقریبا دو ماه و نیمم بود که بتام بیشتر از ۵۰ هزاربودکه بزرگ شده بود و رحممو کامل گرفته 

من پارسال اواخر اذر بود فهمیدم حامله ام رفتم آزمایش دادم ولی بتام یادم نیس از وقت پریودم ۱۰ روز گزشت ...

كيسه زرده هم تو ساك حاملگيت رويت شده بود يا كلا خالي بود؟

كيسه زرده هم تو ساك حاملگيت رويت شده بود يا كلا خالي بود؟

والاه من خیلی میترسیدم بالاخره بچه بودم دیکه خیلی از دکتر سوال میپرسیدم دکتر گف انگاری برای تو یه گوشت تو یه ابه 

انگاری جفت هستش ولی بچه نیستش یه همچین چیزی گف