2777
2789

عزيزم فرشارو نچسبون ب هم بوفه رو نچسبون ب ميز تي وي موبلارو بجور ديگه بچين خونه ب اين بزرگي همه وسايلارو ي گوشه جمع نكن🤔

ميشه براى حاجت روا شدن همه حاجت دارا يه صلوات بفرستى مرسى    

یه خورده از هر طرف بینشون فاصله بزار 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا موکت انداختی؟؟

خونه من نیس ما موقتی نشستیم مال پدرشوهرمه از اول موکت بود جانم

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…

بین کرما و قرمزا فاصله بنداز اگر کف خونه سرامیکه موکت رو برداری بهتره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
عزيزم فرشارو نچسبون ب هم بوفه رو نچسبون ب ميز تي وي موبلارو بجور ديگه بچين خونه ب اين بزرگي همه وساي ...

آخه خیلی بزرگه اینورشو خودم توعکس نزاشتم اینورم پر وسیلس

میتونی کلا چیدمانو عوض کنی اینهمه فضا داری خیلی دکور قشنگتری میشه ایجاد کنی با وسایلت

چطوری میشه بیشتر راهنمایی کنی

آخه خیلی بزرگه اینورشو خودم توعکس نزاشتم اینورم پر وسیلس

خيلي ميشه بهتر شه اخه بزرگه ادم حالش جا مياد خخخ همه جورشو امتحان كن ببين چجوري بهتر ميشه

ميشه براى حاجت روا شدن همه حاجت دارا يه صلوات بفرستى مرسى    
جسارت نباشه خدای نکرده ولی چند تا پیشنهاد ؛  مبل ها رو ب دیوار  نچسبونید   فرش ها ر ...

مبلاتو گرد بچین کرما رو بنداز وسط مبلا ،یه جا هم درست کن جلوی تلویزیون قرمزارو بنداز

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
خيلي ميشه بهتر شه اخه بزرگه ادم حالش جا مياد خخخ همه جورشو امتحان كن ببين چجوري بهتر ميشه

حتما ممنون گلم ک وق گذاشتی

ببخشیدا ولی کلا چیدمان کل خونه نامناسبه.انقد جابه جا کنین تا به یه ترکیب قشنگ برسین.همه ی وسایلو یه جا نذارین تعادلو برقرار کنین.فرشام یکم با فاصله باشن

همہ چے درست میشہ 32ـُــــم همین مـاه ساعتِ 25:00
مبلاتو گرد بچین کرما رو بنداز وسط مبلا ،یه جا هم درست کن جلوی تلویزیون قرمزارو بنداز

قبلا اونطوری بود الان اینجوری چیدم