2777
2789

سلام دوستان گلم

صد البته که همگی میدونیم ایام عید زمان اوج گرفتن سفر و ترافیک و گرونی هتل ها و ... هست. اما عده ای هستن که شاغلن و فقط ایام نوروز فراقتی دارن که نیاز به تجدید روحیه و سفر دارن

لطفا فقط و فقط با انرژی کاملا مثبت از دلپذیر ترین سفرهایی که در ایام نوروز رفتین با جزییات بگین. مثل طول سفر، هتل یا سوییت یا رستوران یا اماکن گردشگری خاصی که رفتین و خریدای خوبی که کردین.

مشتاقانه منتظرم از بهترین سفرهاتون برام بگین و به همدیگه برای پیدا کردن بهترین مقصد گردشگری نوروز کمک کنیم.

دخترا هر کی وارد شد حتما یه دونه کامتو بذاره لطفاااااا

عاشق همگیتونم😍😍😍😍😘😘😘😘😘

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من احتمالا نمیرم سفر تهش از قشم برم میناب که خلوته ی چند روزی بمونم ولی خانوما خواهشا خواهشا زباله نریزین میرین شمال از دریاش از جنگلش از هواش لذت میبرین این ظلمو نکنین در حق طبیعت به این فکر کنین بچه هاتونم از این طبیعت بتونن لذت ببرن اتیش روشن نکنین یا حداقل حتما حتما خاموشش کنین از ماشین اشغال پرت نکنین بیرون ی نایلون همیشه واسه زباله داشته باشین فرهنگو به بچه هامون یاد بدیم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ما عید نمیریم. اما اگه رفتید رامسر. رستوران ارکیده غذاهاش خوب و خوشمزه هست.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما عید نمیریم. اما اگه رفتید رامسر. رستوران ارکیده غذاهاش خوب و خوشمزه هست.    

مرسی گلم

رامسر که حرف نداره😍

من احتمالا نمیرم سفر تهش از قشم برم میناب که خلوته ی چند روزی بمونم ولی خانوما خواهشا خواهشا زباله ن ...

واقعا گل گفتی عزیزم

انشالله خودمون رفتار غلطمون رو اصلاح کنیم