2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 59 پست
مطمئن باش اگه امسال بری هر سال عید باید بری خونه تکونیش...چون وظیفت میشه...مهمون داشته باشه باید همی ...

عروس چیه؟بگو نوکررررر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک میخواستم تو نامزدی کمک کنم مادرشوهرم نمیذاشت...کار هیچکس حتی دخترشم قبول نداره خانوم بعد عروسی ...

فقط لبخند بزن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
الان مردم واسه خونه خودشونم کارگر میگیرن خیلی سخته بخوای بری خونه یکی دیگرو تمیز کنی!

والا

وا مگه عروس کلفته 

مگه مادر كلفته؟ كه تو خونه كار بكنه؟

مرد دوس داره زنش با كمك كردن ب مادرش صميميت خودشو ثابت كنه وگرنه همه بلدن كارگر بگيرن ي روزه كاراشون تموم ميشه راحت

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
فقط لبخند بزن

اره خداروشکر شوهرمم پشتشه بیشتر میسوزه...یه سری پیش خودم گفت زن ذلیلی....خدا ازش نگذره ک رو اعصابه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

من سال اولی ک عقد بودم رفتم

.نگم‌برات از اول عید میمون بالا ی چهار‌پایه بودم 

عین کرم خاکی زیر مبلاش و زیر کابینتاش..کم مونده بود بره حموم بگه بیا اصلاحمم کن..تف بهشون..لیاقتم نداشتم که...خاک بر سرم من حتی یک بارم این کارا رو واسه مامانم نکرده بودم..خلاصه بگم الان که نمیرم هزار جورخ قهر میکنن فکر کردن وطیفه ست..منم اهمیت نمیدم.. اونجا میرم آبم بخوام میگم‌شوهرم بیاره واسم

مگه مادر كلفته؟ كه تو خونه كار بكنه؟ مرد دوس داره زنش با كمك كردن ب مادرش صميميت خودشو ثابت كنه وگر ...

بلدن دلشون نمیاد پول بدن میگن دختر مردم هست

با سیاست حرف میزدی میگفتی دوس دارم و بتونم نیاز به تذکر شما نیست اما خب باید اول کارای خونم رو بکنم 

بعدا نمیرفتی نمیتونه زوری ببرت که

سومین پروفایلمه نی نی یار دست از سرمون بردار دیگه   
مگه مادر كلفته؟ كه تو خونه كار بكنه؟ مرد دوس داره زنش با كمك كردن ب مادرش صميميت خودشو ثابت كنه وگر ...

هر زنی مسئول کارای خونه خودشه.. دخترم تا زمانیکه جایی زندگی میکنه موظفه بهسون کمک کنه ولی وقتی مستقل شد هیچ وظیفه ای نداره چون خانوم خونه خودشه

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖