2777
2789
عنوان

هدیه روز زن چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 86 پست
موهام مجعده فکنم برس حرارتی جواب نده اتومو دارم ولی فیس براش و دستگاه بخور ندارم!!    

می شه با این قیمت ها. برو دیجی کالا ببین. دستکاه میکرودرم یا قاب عکس دیجیتال هم فکر کنم بشه خرید تو این قیمت ها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه همکار بیکاری🤣🤣🤣🤣زن داره؟؟؟

بله سنشونم بالاس  همسن پدرم هستن 

چقد بده روابط همکارا انقد بد جا افتاده بینمون  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
یک تکه از وسایل جهیزیه ات رو بگو بخره مثلا" همزن برقی

عزیزممم من دو ساله ازدواج کردم خب

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
می شه با این قیمت ها. برو دیجی کالا ببین. دستکاه میکرودرم یا قاب عکس دیجیتال هم فکر کنم بشه خرید تو ...

لامصب دیجی کالام قیمتاش بالا بود، امروز واسه دخترش و خانمش و عروسش خرید کرد ولی قیمتا خیلی بالا بودن واقعا! اتو موی من مارک خوب 5-6 تا سر داره خریدیدم 130 الان شده 360اینا  

ممنون از پاسخت تو یه تاپیکی ک پربازدید بود کاربری اومد و هی استارتر و بقیه رو مسخره کرد من بعدا دید ...

اون عقده داشته بابا   خودتو واسه این افراد ناراحت نکن

لامصب دیجی کالام قیمتاش بالا بود، امروز واسه دخترش و خانمش و عروسش خرید کرد ولی قیمتا خیلی بالا بودن ...

آره خب برند تاپ نمی شه خرید با این پول. بابلیس یا رمینگتون نمی شه بخری ولی پرینسلی می شه خرید هنوز. خوبم هست در کل

اول نخواستم ناراحت شماااا بعد انگار روم تاثیر گذاشت😂😂😂 

عاشق مقاومت کردنت شدم اصن

ببخشید نمیدونستم خوب وسیله ی برقی کوچیک یا سرویس قابلمه یا ظرف کریستال هم میتونی بگی برات بخره

عاخه میخاستم یچیزی باشه واسه خودم نه خونه، ولی چیزی ب ذهنم نرسید باید برم سراغ وسایل خونه