2777
2789
عنوان

هدیه روز زن چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 86 پست
وا حالا همکارت براچی میخواد برات روز زن بگیره ؟ حالاهم که میخواد بگیره بذار به اختیار خودش معمولا ک ...

خب داره زیر زبون میکشه عزیزم،بعدم خب چند ساله همکاریم شما جنبه منفی قضیه رو نبین لدفن  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم مچی بودالبته فکدنکنم مارک خوب بشه بااین‌مبلغ،لباس اگ لازم داری بخر،وای انقدهمه چی گرون حتی نم ...

آره ولی مچی فکنم بشه ازین بند چرما بخرم نه؟ ازین صفحه طلاییا، دارما ولی بندش خراب شده اونو درس کنم ساعت دارم باز ساعت لازم ندارم  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
وسیله برقی فقط شارژر گوشی میشه

وای شارژر ک گوشیم داره!

فیس واش بند انداز برقی  اتو مو داری؟

هوم! فیس واش ندارم و بند کفک نکنم  استفاده  بکنم چون صورتمو بند نمیندازم نمیتونم

وقتی چندنفر باهم گزارش بزنن تاپیک تعطیل میشه،ممکن کاربرهم بترکه

ممنون از پاسخت

تو یه تاپیکی ک پربازدید بود کاربری اومد و هی استارتر و بقیه رو مسخره کرد من بعدا دیدم رفتم بهش گفتم استارتر ک فقط داشت پالس مثبت میداد واس چی سم پاشی میکنی اخه

برگشت گفت تو و امثال تو انقد حقیرید که این چیزا از نظرتون پالس مثبته من شمارو آدم حساب نمیکنم و من وکیلم و تو دنیای واقعی باید ازم وقت بگیرید بیاید پیشم 

باورتون نمیشه چقد ناراحتم از این مدل حرف زدن بی تربیتش

با توجه به اینکه من خودم معلمم🙄🙄

چیزایی ک میخام قیمتشون خیلی بیشتر از این مبلغه خب! ولی اگ بگم پولشو بم بده میتونم خودم برم کفش عید بخرم

واسه همه خانما میخاد بخره ب یکی پول بده ب بقیه هم مجبوره پول بده دیگه

خیلی چیزا می شه هنوز😊 مثلا اتو مو. برس حرارتی. فیس براش. دستگاه بخور

موهام مجعده فکنم برس حرارتی جواب نده اتومو دارم ولی فیس براش و دستگاه بخور ندارم!!