2777
2789
چرا عزیزم عالیه، چون کبد رو پاکسازی میکنه، و منشا زردی هم از گرمای کبد هست بیشتر

خوردن کاسنی تو بارداری هیچ تاثیری رو زردیِ نوزاد نداره چون منشا زردی کار کبدِ نوزاد و رنگدانه خونی که تو روده های نوزاد هست و باید بعد از تولد شکم نوزاد خوب کار کنه تا زود اون مواد از شکمش خارج بشه و البته بعضی بچه ها زرد نمیشن احتمالا بچه شما هم از اونهاست بچه مادرای با گروه خونی آ و او بیشتر مستعد زردی هستن 

هرکسی کاسنی رو تجربه کرده باشه میدونه که تاثیر مهمی داره و از نظر علمی هم ثابت شده که چون کبد پاکساز ...

چه اصراری رو تفکر اشتباه خودتون دارید من سر دخترم یک ماه خوردم و زردی گرفت 

کاسنی کبد شما رو پاکسازی میکنه و البته چون خیلی سرده خوردنِ زیادش پشت هم توصیه نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اصراری رو تفکر اشتباه خودتون دارید من سر دخترم یک ماه خوردم و زردی گرفت  کاسنی کبد شما رو پ ...

عذر میخوام نمیدونستم شما متفکر هستید هرکسی یه بدنی داره اینکه فرزند شما زردی داشته دلیل بر همه جیزدان بودن شما نمیشه، اتفاقا گروه خونی بنده آ هست☺️ من اصراری به تحمیل تفکرم روی شما ندارم چون خودم طبق نظر پزشک و ماما انجام دادم و نتیجه گرفتم. هرکسی یه روشی داره، خوبه یاد بگیریم از چه ادبیاتی استفاده کنیم

عذر میخوام نمیدونستم شما متفکر هستید هرکسی یه بدنی داره اینکه فرزند شما زردی داشته دلیل بر همه جیزدا ...

یه بار پیامای خودتون رو بخونید و صادقانه فکر کنید ببینید کی ادبیاتش زشت و نامحترمانه هست و پیامهای چه کسی لحن طلبکارانه داره

هیچ پزشکی توصیه به خوردن کاسنی تو بارداری نمیکنه حتی دکترهای طب سنتی هم این توصیه رو ندارن پس شما طبق نظر پزشک نرفتی همونطور که من به توصیه پزشک نبود کارم اما سر پسرم مطالعه کردم و از اطرافیانم که پزشک هستن کلی اطلاعات گرفتم و به خاطر تجربه اولم با نظر دکتر طب سنتی تو بارداری هیچ چیزی نخوردم و فقط کمک به دفع بیشتر نوزادم تو روزهای اول کردم و خدا رو شکر زردی نگرفت

اینها رو گفتم بدونید با یه تجربه کوچیک نمیتونید عالم باشید

این که گروههای خونی آ و او، نوزادانی مستعد زردی دارن دقیقا نقل قول متخصص اطفال بود که دلیلش هم خودشون گفتن نامعلومه و یه جامعه آماری اینو نشون میداد

یه بار پیامای خودتون رو بخونید و صادقانه فکر کنید ببینید کی ادبیاتش زشت و نامحترمانه هست و پیامهای چ ...

من هیچ ادعایی به عالم بودن ندارم شما دارین بار علمی خالی میکنید و عالم هستین، انشالله دوستاناز تجربیاتتون استفاده کنن و لذت ببرن ،من چیزی که میدونستم به دوستمون گفتم و هیچ ادعایی ندارم