2777
2789
منم از همون اول تغذیم خیلی خوبه زیادم.میخورم عرق کاسنیم.میخورم چون میترسم زردی بگیره 

آره عزیزم مطمئن باش عالیع و انشالله نی نی زردی نمیگیره، من سه هفته آخر شروع کردم، روزی نصف لیوان، عالی بود و خداروشکر پسرم زردی نداشت، ولی خب خودم ازبین رفتم از بس خنکی خوردم😉

منم از همون اول تغذیم خیلی خوبه زیادم.میخورم عرق کاسنیم.میخورم چون میترسم زردی بگیره 

عرق کاسنی رو زردی تاثیری نداره تا میتونی لیمو شیرین بخور

چیا بیشتر خوردی از32هفته تا37هفته

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نگه داره برات  همه بهم میگن شکمت کوچیکه استرس اونو دارم

ممنونم عزیزم نه نگران نباش منم شکمم اصلا بزرگ نیس مقایسه میکنم خودمو با بقیه انگار خیلی کوچیکتره به شکم نیس 

بچه ها اگه هفته های آخر هستید و میخواین وزن خوبی بگیره نی نی  اینارو بخورید

مغز آجیل ها و خرما رو با شیر و عسل مخلوط کنید و هرروز یک لیوان

شیرینی تر ، ماهیچه گوسفند و آب ماهیچه، ماکارونی،کباب و میوه

حسابی میرسه به نی نی

کاسنی به زردی بچه ربط نداره اگه به موقع زایمان کنی آنزیمهای بدن بچه کامل میشه و زرد نمیشه اگه زودتر باشه احتمال زردی داره. بعد دنیا اومدن هرچی زودتر بچه دفع داشته باشه عامل زردی از بدنش خارج میشه. اینه که خوب شیر خوردن و گاهی بعضی دارو ها روش تاثیر می ذارن. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عرق کاسنی رو زردی تاثیری نداره تا میتونی لیمو شیرین بخور چیا بیشتر خوردی از32هفته تا37هفته

عه من فک کردم داره من میخورم همه چی شیر خرما بستنی شب درمیون گردو بادوم کشک محلی میوه روزی سه تا چهار دونه همون پرتقال سیب کیوی  اینا شیر موزم شب درمیون میخورم نهارشامم زیاد میخورم همون غذا ها همیشگی که درس میکردم خورشتو برنج اینا با اینکه انقد میخورم ده کیلو اضاف کردم خودم لباسایه قبلیم سایزمه همون شلوار اول بارداری رو میپوشم 

کاسنی به زردی بچه ربط نداره اگه به موقع زایمان کنی آنزیمهای بدن بچه کامل میشه و زرد نمیشه اگه زودتر ...

مرسی عزیزم تز توضیحات من چرا میخورم پس عین خلا 

عه من فک کردم داره من میخورم همه چی شیر خرما بستنی شب درمیون گردو بادوم کشک محلی میوه روزی سه تا چها ...

😂من برعکس تو 20کیلو زیاد کردم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

هرکسی کاسنی رو تجربه کرده باشه میدونه که تاثیر مهمی داره و از نظر علمی هم ثابت شده که چون کبد پاکسازی میشه احتما زردی رو خیلی پایین میاره، ربطی به آنزیم نداره زردی بیشتر مربوط به گرمی کبد هست که از مادر منشا میگیره

هرکسی کاسنی رو تجربه کرده باشه میدونه که تاثیر مهمی داره و از نظر علمی هم ثابت شده که چون کبد پاکساز ...

منم کبدم چربه بدنم میخاره واسه همون دکتر گفت بخور منم گفتم حتما به گرمیو زردی اینا ربط داره