2777
2789
عنوان

و باز هم مادرشوهر ر ر ر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3699 بازدید | 132 پست
نمیتونم بخدا از این کار عروسا بلد نیستم هی میگم دختر ندارن گناه دارن بزار براشون دختری کنم 

دختری نکن عزیزم وقتی قدر نمیدونن.به قول جاریم به یکی زیاد احترام بزاری میزارن رو حساب ترست

آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مادرشوهر من  دیسکشو عمل کرد ۲۲روز پیشش موندم لگن بردم شستمش حموم بردم غذا و .... اخر سر ب ...

همیشه همینه متاسفانه..من کسی بودم که تو خونه مادر شوهرم و اذیت میکردن بغلش میکردم دلداری میدادم..جالا چندین ماهه داغونم کرده همون زن..هر روز بدتر از دیروز

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اینم بگم که برای همه مناسبتا براشون کم نمیزارم ...ولی مادرشوهرم حتی به خودش زحمت نمیده بره بازار سلی ...

مادرشوهر من خیلی خوبه و خواهر شوهرام چون اونا تو شهر دیگه اند مامانم اینام شهر دیگه منم تو شهر دیگه.تنهام انقدرم کیف میده چون کسی نیست گیر الکی بده فقط منو شوهرممیم

اولین اشتباهت اینه ک میخای دختر باشی  عروس اون خانوا ه ای نه بیشتر نه کمتر

اخه تو دیدار های اول میگفتم عروسشونم اصلا گرم نبودم هی میگفتن تو دختر مایی و از این حرفا شوهرمم میگه براشون دختری کن 

اینطوری نبود خیلی تند بود آرومش کردم

واقعا چطور ب منم یاد بده شوهرمو آروم کنم؟

از چ ترفندی استفاده کردی؟

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

افرين چ عكسالعمل خوبي، بزار يه حقيقتو بهت بگم تو خودتو بكشي دختر اون نميشي.... ولي سعي كن همينجور خوب باشي شوهرت متوجه خوبيت هست اينو از عكس العملش فهميدم خيلي هواتو داره اگه بد بشي شوهرت ميره طرف مادرش، اونايي بايد بد بشن ك شوهرشونم نميفهمه

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻
عزیزم مادرشوهر من  دیسکشو عمل کرد ۲۲روز پیشش موندم لگن بردم شستمش حموم بردم غذا و .... اخر سر ب ...

خدالعنتش کنه چ بی شرف بوده.شوهرت هواتوداره؟

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋
نمیتونم بخدا از این کار عروسا بلد نیستم هی میگم دختر ندارن گناه دارن بزار براشون دختری کنم 

خب اشتباهه

حرف گوش کن

ما تجربه مون از تو بیشتره

منم مادرشوهرم دختر نداره مثل تو فکر می کردم. بعد دیدم نه همون بهتر ک دختر نداره. اگر دختر داشت دختره دغ میکرد از دس این

الان فقط عروسم. حدو حدودم رو رعایت می کنم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
همیشه همینه متاسفانه..من کسی بودم که تو خونه مادر شوهرم و اذیت میکردن بغلش میکردم دلداری میدادم..جال ...

خیلی ناراحتم میکنه فقط اینکه مادرشوهر من خیلی خودشو خوب نشون میده اگر من چیزی بگم میشم ادم بد