2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

براي بچه من آزمايشگاه گفت دو ساعت نبايد شيرخورده باشه

دوساعتو میشه بچه رو نگه داشت ولی یه آزمایشگاه بردم گقت چهارساعت باید ناشتا باشه چجوری بچه کوچیکو باید ناشتا نگه داشت

سلام

بستگی به نوع ازمایشش داره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
من که نرفتم ،بچم مشکلی نداشت دوس نداشتم ازش خون بگیرن 

فدات بشم اخه اصلا ربطی به مشکل نداره که 

پسر منم هیچچچچ مشکلی نداره خداروشکر اما تو ازمایش معلوم شد که ویتامین د بدنش کنه 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
دوساعتو میشه بچه رو نگه داشت ولی یه آزمایشگاه بردم گقت چهارساعت باید ناشتا باشه چجوری بچه کوچیکو بای ...

به نظرم من هم 4 ساعت خيلي زياده 

قند خونش ميوفته گناه داره طفلي

همون دو ساعت خوبه توصيه دکتر بچه من هم اين بود 

و يه روز قبلش هم قطره آهن نبايد بديد

فدات بشم اخه اصلا ربطی به مشکل نداره که  پسر منم هیچچچچ مشکلی نداره خداروشکر اما تو ازمایش معل ...

من نبردم ، ویتامین و اینا و طبق معمول بهش میدادم، وزن و قد هم از نمودار بهداشت بالاتر بود ، بچه اذیت میشه 

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
نه عزیزم دکتر پسر من گفت ناشتا بودن لازم نیست

مرسی گلم. دکترش گفت باید ناشتا باشه 5 صبح بهش شیر بده دیگه نده. یه آزمایشگاه میگفت باید 4 ساعت ناشتا باشه یکی میگفت نیاز به ناشتا بودن نیست

چکاپ کامله. تیروئید. کم خونی. ویتامین د. و فاویسم

اگر تست قند نداره نیاز به ناشتایی نداره

ازمایش ها قند و چربی باید ناشتا بود

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)