2777
2789
عنوان

غذای کمکی

98 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دخترم هفته اینده چهارماهش تموم میشه میهام واکسنش رو بزنم میتونم بهش غذا بدم ؟مشکلی نداره؟البته غذای ساده مثل شیره بادام و لعاب برنج و......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با ردری یک وعده حریره یا فرنی ساده شروع کن

یکماه تنوع نده از ۵ ماهگی سوپ ساده با مرغ برنج هویج و سیب زمینی رو اضافه کن.‌پوره سیب زمینی پوره هویج پوره کدو حلوایی روزی دو وعده و تا ۶ ماه که شد عدس و ماش و سبزیجات رو اضافه کن و روزی سه وعده غذا بده.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
با ردری یک وعده حریره یا فرنی ساده شروع کن یکماه تنوع نده از ۵ ماهگی سوپ ساده با مرغ برنج هویج و سی ...

اشکال نداره؟اخه من هنوز چیزی بهش ندادم .هر چی مادرشوهرم کفت شیر خشک بهش بده به حرف نکردم فقط شیر خودم دادم بهش

پس چطور بعضیا از چهار میدن غذا رو؟

با بقیه چکار داری. تا ۶ ماه فقط شیر مادر بعدش تا یک سالگی هم اولویت شیر مادره، 

بعضی ها به خاطررفلاکس دو هفته زودتر شروع کردم فقط ماست ی که خودم روزانه درست می کردم دادم تا ۶ ماه شد بعد فرنی بعدش سوپ

اشکال نداره؟اخه من هنوز چیزی بهش ندادم .هر چی مادرشوهرم کفت شیر خشک بهش بده به حرف نکردم فقط شیر خود ...

اگه بچتون آلرژی نداره حتما ۴ ماهگی شروع کن.‌هم خوش غذا میشه هم اینکه تو ۴ ماهگی حرکت نداره میخوابه و آجازه میده غذا بدی بهش

تو ۶ ۷ ماهگی کم کم سینه خیز میرن تمام حواسشون به حرکته اصلا غذا نمیخورن اعصابت بیشتر خورد میشه تمام دنیا بعد از واکسن ۴ ماهگی غذا رو شروع میکنن مگر اینکه آلرژی داشته باشن و دارو مصرف کنن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
با بقیه چکار داری. تا ۶ ماه فقط شیر مادر بعدش تا یک سالگی هم اولویت شیر مادره،  بعضی ها به خاط ...

چه جالب

کلا ماست برای بچه رفلاکسی مجاز نیست و همینطوریشم بچه ها از ۷ ماهگی ماست میخورن رفلاکسی ها دیرتر اونم بخاطر شیر گاو. دکتر برای من که منع کرده بود فرنیش هم با شیر خشک مخصوصش درست میکردم .

چه جالب کلا ماست برای بچه رفلاکسی مجاز نیست و همینطوریشم بچه ها از ۷ ماهگی ماست میخورن رفلاکسی ها د ...

اونجا اشتباه شد منظورم این بود که رفلاکسی ها زودتر شروع می کنن من دو هفته زود شروع کردم، من ترکیه هستم بهداشت اینجا بهم گفت فقط با ماست شروع کن بعد چند تا مطلب تو سایت های خارجی هم خوندم که ماست رو حتی از ۴ ماهگی پیشنهاد دادند. منم هنوز شیر به فرنی دخار ۹ ماهم نمی زنم ولی ماست رو می دم. 

اگه بچتون آلرژی نداره حتما ۴ ماهگی شروع کن.‌هم خوش غذا میشه هم اینکه تو ۴ ماهگی حرکت نداره میخوابه و ...

نه الرژی نداره اخه من ام اس دارم دلم میخاد زودتر بهش بدم تا بتونم داروم رو زودتر شروع کنم .

اونجا اشتباه شد منظورم این بود که رفلاکسی ها زودتر شروع می کنن من دو هفته زود شروع کردم، من ترکیه هس ...

خوب فرقی نداره فرنی با ماست. داری شیر جوشیده میدی یجورایی فرنیشم با شیر درست کن