2777
2789
عنوان

متن تولد

112 بازدید | 9 پست

یه متن خیلی خوشکل و خاص میخام واسه تولد یه دوست مث خواهرم که همیشه تو هر شرایطی بوده😊

هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫

هر متنی هم باشه طرف میدونه مصنوعیه و کپی کردی...

قدیما جواب میداد اما الان با ت.لگرام دیگه نه

حضوری بگی و با احساس عالیه

اما اگه اسمشو بگی میدم به دوستم چند بیت شعر عاشقانه بگه.فردا تحویلت میدم.

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

ت گوگولی بزن میاره 😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هر متنی هم باشه طرف میدونه مصنوعیه و کپی کردی... قدیما جواب میداد اما الان با ت.لگرام دیگه نه حضور ...

حضوری که یه چیز دیگه اس  صددرصد

هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫
هر متنی هم باشه طرف میدونه مصنوعیه و کپی کردی... قدیما جواب میداد اما الان با ت.لگرام دیگه نه حضور ...

آخی میشه واسه تولد نی نی بپرسی متنی داره باران اسمش اسفند میاد خدا بخواد

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

قدیمیه خواهر

🙂🙂🙂

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
آخی میشه واسه تولد نی نی بپرسی متنی داره باران اسمش اسفند میاد خدا بخواد

به روی چشم

اسمش باران و اسفند تولدشه

چشم بهش میگم در حد چند بیت واسش بگه

فقط از زبون خودت(یعنی مادر) واسش باشه یا نه جور دیگه

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
به روی چشم اسمش باران و اسفند تولدشه چشم بهش میگم در حد چند بیت واسش بگه فقط از زبون خودت(یعنی ما ...

وای مرسی😍😘😗خیلی ممنون

اگه زبون مادر باشه ک عالیه😍

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏