یه ساعت پیش یه خانوم گلی پست گذاشته بود راجب چهره بود.منم با اجازشون تو پستش یه عکس گذاشتم ببینم نظر بقیه راجب چهرش چیه.دو نفر بیشتر جواب ندادن.حالا خودم پست گذاشتم.بی زحمت ج بدین به نظرتون این خانوم زیباس یا نوووچ
مال هفت سال پیشم بود.بهتر که شبیش نیستم. من عادت کردم به بی ریختی.بی خیال شب بخیر
مگه چند سالته؟
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال هفت سال پیشم بود.بهتر که شبیش نیستم. من عادت کردم به بی ریختی.بی خیال شب بخیر
اگر ادم شبیه کاجول نباشه بیریخته پس همه دنیا بریختن که
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
من الان چاق تر شدم.عکس الانمو میخوام بزارم تو گالری گوشیمه بعد میخوام بزارم نیستش.خیس عرق شدم از است ...
خخ چرا
اره دیگه اگر مال هفت ساله پیشته مسلمه الان چاق تر شدی
نه چون عکس گذاشتم همه رفتن. واسه اون میگم بی ریختم
ی نگا به ساعت کن همه رفتن اون دنیا از خواب
منم دارم بیهوش میشم
دارم میگم انقد زود برداشتی عکستو و لفتشم دادی هیشکی ندید واسه همین حوصلشون سر رف رفتن
اره ی دلیل دیگشم همینه