یه ساعت پیش یه خانوم گلی پست گذاشته بود راجب چهره بود.منم با اجازشون تو پستش یه عکس گذاشتم ببینم نظر بقیه راجب چهرش چیه.دو نفر بیشتر جواب ندادن.حالا خودم پست گذاشتم.بی زحمت ج بدین به نظرتون این خانوم زیباس یا نوووچ
عزیزم مخمو خوردن انقد گفتن شبیهته.مادرم میگه همزادته.شوهرمم جا خورد عکسشو دید(پارسال)نمیشناختش.فقط من چشام مشکیه.نوک بینیمم جمع تره.مادرم من پونزده سالم بود دیده بود عکس کاجولو کلا میگفت استغفراله.حالا که شما گفتید بامزس خوشحال شدم.چون من همیشه فک میکردم خیلی زشتم.از اسمم معلومه که چی فک میکردم
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
عزیزم مخمو خوردن انقد گفتن شبیهته.مادرم میگه همزادته.شوهرمم جا خورد عکسشو دید(پارسال)نمیشناختش.فقط م ...
ی عکس حجاب کاملتو یا فقط گردی صورتتو بزار ببینیم چقدر شبیهی
گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
میدونی عزیزم که عکس نمیشه گذاشت الان.وقیح و نمیشناسی گلم
ی تاپیک بزن بارداری
بعد اونجا بزار عکستو😆😆