2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه

1492 بازدید | 111 پست

سلام خانومای گل 

من ۳ روز دیگه چهل هفتم تموم میشه ولی هیچ دردی ندارم هنوز چیکار کنم دردام شروع شه 

و مهمتر از اون چه تجربه هایی دارید برای زایمان طبیعی حین زایمان چی باعث میشه بتونی راحتتر درد رو تحمل کنی میشه بهم بگین ❤❤❤

زایمان پیش رو دارم میترسم میشه برای راحتی زایمانم برام یه صلوات بفرستین

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

توروخدااااا پیاااده روی کن تند تند تابچه پایین بیاد بعد تا دردت نگرفته نرووووووووو 

عذابی ک من ک کشیدم تو تاپیکم هست 

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢
عزیزم من جواب سوالت رو نمیدونم ولی سر زایمانت حتمن دعام کن منم مامان شم 

حتما عزیزم برات دعا میکنم انشاالله خدا از این دردای شیرین نصیبت کنه به زودی توهم دعا کن برام خیلی میترسم

ببخشيد تجربه اي ندارم بهت كمكي كنم فقط شنيدم تمام كارهايي كه معمولا سقط آوره مثل پياده روي زعفرون و ورزش رو انجام بده 

فقط ميتونم يه خواهش كنم ميشه براي من هم دعا كني خدا يه ني ني سالم بهم بده ميگن خانومي كه داره زايمان ميكنه دعا كنه خيلي خوبه 😔😔💙🌹🌹

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
اخی منم سه شنبه هفته دیگه زایمانمه روز مادر البته من سزم

خوشبحالت سزارین خوبیش اینه که زمانش مشخصه انشاالله به سلامتی

تجربه شخصی ندارم ولی تجربه اطرافیان رو میگم ...

پیاده روی زیاد برو حتی از پله بالا پایین بشو تا دهانه رحم باز بشه . اون لحظه زایمان سعی کن یه دوش اب گرم بگیری بعد که دردات واقعا شروع شد بری دکتر

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....