2777
2789
عنوان

بانک اینده

780 بازدید | 25 پست

سلام دوستان.کسی اطلاعاتی درمورد بانک اینده دهره؟چجوربانکیه؟چقدرمطمینه؟شنیدم درحال ورشکستگیه...🤔اخه من ی مقدار پول گذاشتم ب حسابش میترسم راست باشه و پولم ازدستم بره...اگ کسی میدونه لطفا کمکم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغه. بانک خوبیه. شایعه هست

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
شمام تو اینده حساب داشتین؟شمام چیزی درمورد ورشکستگی شنیده بودین؟

بله منم واسه همون برداشتم رییس شعبه خیلی اصرار کرد که شایعس و این حرفا ولی خوب ترسیدم واقعی بشه و کل زندگیمون بره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
بچه ها منم ی مقدار پول دارم کدوم بانک بزارم ک روزشمارش حداقل ۸درصد نباشه؟؟؟؟😯😯😞😞😞😞

سلااام عزیزم شما همون دوستمون هست ی که بایک رزیدنت نامزد بودی؟؟؟خیلی وقته ندیدمت عزیزم

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
خوب قوامین هم که میگن ورشکست شده

من اینو نشنیدم فقط اینکه میخواد با چنتا بانک دیگه اغدام شن البته امیدوارم زودتر یه خونه گیرمون بیاد کلا خلاص شیم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم