2777
2789
عنوان

پسرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 30 پست

شما ساعت بدار 3 ساعتی یکبار ببرش دستشویی

چه داره چه نداره شما ببر

کمی هم اب رو باز بذار بابت صدای اب هم که باشه حتی کم ولی مثانه رو تخلیه میکنه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
نه 2 سالگی رو سه ماه رد کرده بود اول قشنگ میگفت الان یه ماهه اذیت میکنه

كليش به مشكل بر خورده ما هي اين بچرو ميبرديم دكتر عمومي چرك خوشكن ميداد بهش، مامانم هي ميگفت چرا دسشوييتو نگه ميداري اخه، بعد از چند سال برديم متخصص داد زد سرمون خانوم بچت مشكل ارثي كليوي داشته پيش كدوم دكتره بي سواد برديش دليل نگه داشتن ادرارش اينه همين امشب بستريش كن عمل شه نصف كليه ي خواهرمو برداشتن، ديگه اين كارو نكرد

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زدنت فاجعه بوده صدتافرش زربافت ابریشم بافت فدای ی تار موی بچه ت .نجس شد ک شد .امیدوارم با بغض نخوابی ...

باور کن تا حالا اصلا حتی صدامو بلند نکرده بودم از این ناراحت شدم که حرفمو گوش نمیده هر چی با زبون خوش تشویق میگم بیا بریم جیس میگه نه لج میکنه منم تا یه جا ظرفیت دارم دیگه چقد مهربونی چقد گذشت باید یهوراهی میدا کنیم وگرنه تاوآخر ادامه میده

خدایا شکرت🤩🤩🤩
باور کن نه رفتم.پیشش گفتم بیا بریم حیش کلی داد زده که ندارم میبینی بعضی وقتا خودشو نگه میداره میگم ب ...

بعضی وقتا بامنم لج میکنه میگه ندارم اما من بغلش میکنم ومیبرش وتو دستشویی باهاش حرف میزنم شعر میخونم یا با آب پاهاشو میشورم وتشویق میکنم اونم آروم میشه جیششو میکنه.صدتا راه حل هست که خودت باید پیداش کنی .

كليش به مشكل بر خورده ما هي اين بچرو ميبرديم دكتر عمومي چرك خوشكن ميداد بهش، مامانم هي ميگفت چرا دسش ...

جیش بزرگ هم جیش کوجیک نه میدونم از روی لجبازیه

خدایا شکرت🤩🤩🤩
باور کن تا حالا اصلا حتی صدامو بلند نکرده بودم از این ناراحت شدم که حرفمو گوش نمیده هر چی با زبون خو ...

زدن خطاس

با اين وجود من نميگم چرا زديش

كاش سره حرف موش نكردناش تنبيهش كني نه چيزيو كه يا ناشي از بيماري روحيه يا بيماري جسمي

اين حيزا محبت ميخواد ن تنبيه

باور کن تا حالا اصلا حتی صدامو بلند نکرده بودم از این ناراحت شدم که حرفمو گوش نمیده هر چی با زبون خو ...

عروسکی اسباب بازی چیزی ک دوست داره بزن تو دستشویی شاید ب ذوق اون بیاد دستشویی .

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
جیش بزرگ هم جیش کوجیک نه میدونم از روی لجبازیه

خوب خواهره منم دوتاشو نگه ميداشت ما هم مثل شما فكر ميكرديم براي همين دقيقا از سه سالگيش تا سوم دبستانش طول كشيد و باعث شد نصف يه كليه ي بچه از بين بره

شبا جیش نمیکنه خشک میخوابه تاوصب 

پس احتمالا روحي نيست شب ادراري مال كساييه كه عاطفي مشكل دارن

جسميه شااايدم روحي ولي شك نكن كتك جواب هيچ كودوم نيست تورو از نتيجه دور ميكنه نه نزديك

شبا جیش نمیکنه خشک میخوابه تاوصب 

خواهره منم مشكلش نگه داشتن دسشوييش تو روز بود فقط همين بعضي وقتا انقدر نگه ميداشت وقتي بزرگتر شده بود شلوارش كني خيس ميشد، عقل كسي نميرسه كه نگه داشتن دسشويي مشكل جسمي باشه چون از اراده ي فرد نشات ميگيره برا همينم ما دير متوجه شديم

ببین گلم اولا که تا چند وقت باید عادت کنی هر از گاهی از دستش در بره و کل خونه نجس شه فدای سرشون نهایتش قالیشوییه نزنش .پسر من همین سنه و به عشق کشتن سوسک میره دستشویی یعنی میگم مامانی از سوسک میترسه شما که اقا پسری قوی هستی میری نگاه کنی ببینی سوسک هست یا نه؟میره جیشم میکنه

روزهای بهتری تو راهه قول میدم