2777
2789
عنوان

طول سرویکس 30

3557 بازدید | 36 پست

سلام مامانا من 23 هفته ام طول سرویکسم تو 20 هفته 34 بود ولی 3بعدی دادم تو دو هفته شد 30 دکترم گفت از وقت سرکلاژت گذشته.امپول پرولوتون دپو داد بهم.هفته ای 1دونه.کیا استفاده کردن و طول سرویکسشون رفت بالا؟درضمن من فوبیای امپول دارم میخوام بدونم ماهی یکبار میشه زد؟

تمام زندگیم همسرم...❤

من با طول سرویکس 30 دوتا بچه رو سالم به دنیا اوردم بدون استراحت این فسقلی اخری رو تا30 ابان سر کار بودم 12 ساعت بعدش رفتم بیمادستان سز کردم کارمم سخت و پر استرس با کار خونه و یه بچه دیگه 

امپول پرولوتون 500 میزدم هر هفته و ایزوپرون روزی یکی

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما ميتوني هر كاري دلت ميخواد بكني ولي اگر إتفاقي افتاد نگي دكترم بهم نگفته بود و بندازي گردن اون بنده خدا 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

من عزيزم نه نميشه ماهي يه بار بزني بايد هفته اي بزني دردم نداره فقط بگو اروم بزنن برات بعدم كه زد ماساژ بده تا بعدش درد نگيره

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
من جفتم پایینه، هماتوم هم دارم،، دکتر همین آمپول رو داد، حتما باید مرتب بزنی،، درد داره متأسفانه&nbs ...

نوع جفتت چیه عزیز؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
من با طول سرویکس 30 دوتا بچه رو سالم به دنیا اوردم بدون استراحت این فسقلی اخری رو تا30 ابان سر کار ب ...

یا خدا افرین بهت.طول سرویکسم به نظرت خیلی پایینه؟

تمام زندگیم همسرم...❤

امپولشم روغنی اگر خودتو شل بگیری اصلا درد نداره و کم کم بدنت عادت میکنه هر دفعه بگو تو یه پات بزنن من از هفته 32 دیگه از بس زده بودم بدنم کشش نداشت و دردش رو حس میکردم وگرنه قبلش نه یکم میسوخت ولی اونجا خانمایی بودن که به خاطر ار هاش منفی هر شب تو شکمشون امپول میزدن و یا ای وی اف ها که شکمشون پر زخم و کبوری بود و امپول من در برابر اونا و سلامت بچم هیچی نبود 

شما ميتوني هر كاري دلت ميخواد بكني ولي اگر إتفاقي افتاد نگي دكترم بهم نگفته بود و بندازي گردن اون بن ...

میخوام به دکترم بگم ک ماهی یکبار اگه اجازه داد اگه نداد ک میزنم.باور کن من اولین نفری نیستم ک فوبیای امپول دارم.این یه چیزیه ک دست خود ادم نیست.

تمام زندگیم همسرم...❤
یا خدا افرین بهت.طول سرویکسم به نظرت خیلی پایینه؟

نه دکتر من خیلی ام معروف بود میگفت تو ایران الکی میگن وگرنه 30 نرماله و از 25 به پایین احتیاج به سرکلاژ داره ولی مراعات کن و خیلی راه و پله و دست شویی ایرانی نرو