2777
2789
عنوان

Shayanام اینستا بازا بیاید لطفا+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 113 پست
اتفاقاً زیروتن و ال‌سی رو پنجشنبه رفتم. زیروتن چیزی نداشت گفت جنسای بهاره‌ش هفته‌ی دیگه میاد. ال‌سی ...

خیام جنوبی ۱۱،بعد از نسترن پلاک ۳۸

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رویا جون. سلام عزیزم. منم این رامپرو توی اینستا دیدم شما خریدید؟ خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم به سایتش  میشه اعتماد کرد یا نه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
رویا جون. سلام عزیزم. منم این رامپرو توی اینستا دیدم شما خریدید؟ خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم به سایت ...

سلام گلم اره من خریدم خیلیییم نازه و به نیکان میاد از همین پیجی که مربا فرستاد خریدم از همه جا قیمتاش مناسب ترم بود 

جنسشم معرکس

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
سلام گلم اره من خریدم خیلیییم نازه و به نیکان میاد از همین پیجی که مربا فرستاد خریدم از همه جا قیمتا ...

جدا؟ وای چه خوب شد که گفتی من راستش از خرید اینترنتی میترسم. چند بود قیمتش؟ چند روزه ارسال شد؟

بعد من چه سایزی بگیرم الان سایز ۴ برا آدرین میگیرم

جدا؟ وای چه خوب شد که گفتی من راستش از خرید اینترنتی میترسم. چند بود قیمتش؟ چند روزه ارسال شد؟ بعد ...

اره خیلیی عالیه 

اسم پیجش سیسمونی عسل 

قیمت ۶۹ تومن بود با پول پست ۷۶تومن 

۳ روزه ارسال کرد 

ببین نیکان ۱۳ ماهش بود اما من براش ۲۴ تا ۳۶ ماه و گرفتم کاملا اندازشه انگاری سایزاش کوچیکه 

ادرین جونم چند ماهشه؟؟

به نظرم ۱۲ تا ۱۸ ماه و بگیر براش

اره خیلیی عالیه  اسم پیجش سیسمونی عسل  قیمت ۶۹ تومن بود با پول پست ۷۶تومن  ۳ روزه ...

آدرین عید میشه ۱۱ ماهه ولی الان سایر ۴ میگیرم براش یعنی ۱۲ تا ۱۸ ماهه. پس منم ۲۴ ماهه بگیرم شایدم حضوری برم اصن. پرداخت در محل داشت؟

آدرین عید میشه ۱۱ ماهه ولی الان سایر ۴ میگیرم براش یعنی ۱۲ تا ۱۸ ماهه. پس منم ۲۴ ماهه بگیرم شایدم حض ...

تهران نیست اخه  شمال فک کنم 

اره ۱۸ تا ۲۴ ماه و بگیر