2777
2789
عنوان

بچه هاااا😭😭😭😢😢

162 بازدید | 13 پست

امروز بالاخره شوهرم گفت پول جور کردم برا سزارین نوبت دکترم داشتم امروز رفتیم و به هزار زور راضیش کردیم سزارینم کنه البته معاینمم کرد امروز😒😒😒😢😢😢😢برام نوبت زده سه شنبه هفته اینده من بازم میترسم از درد چیکارکنم اصلا ذوق ندارم بچم میخواد دنیا بیاد بیشتر استرس و ترس دارم😭😭😭😢😢😢

ای جوووون ب سلامتی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فکر کن نی نی بیاد تو بغلت کل دردات یادت میره .. من که طبیعی هستم باید برم بمیرم پس از درد 😂😂😂..

مثبت باش دختر

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

یعنی میترسی قبل از سه شنبه دردت بگیره طبیعی زایمان کنی یا می ترسی بعد از سزارین هم درد داشته باشی؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

نگران نباش ، چون تصوری ازش نداری انقدر وحشتناک به نظر میاد . 

من خودم سزارین کردم ، نمی گم درد نداره . چرا داره ولی وحشتناک نیست ، قابل تحمله . بعد هم بهت مسکن میدن معمولا هم بعد از  یه هفته کامل سرپا می شی. تازه وقتی برای بار اول نی نی رو ببینی اصلا یادت میره درد چی بود . هر بار که بغلش کنی ، شیر بدی ، بوش کنی خیلی بیشتر از درد سزارین هم برات قابل تحمل میشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم