2777
2789
عنوان

آی یو آی به درد می خوره؟

121 بازدید | 8 پست

بچه ها من این ماه آی یو آی دارم و خیلی امیدوارم که باردار شم، اما دوستم که ماه گذشته آی یو آی کرد و نتیجه نگرفت میگه نرو، الکی وقتو و پولتو هدر نده، روش به درد نخوریه، ضمنا هر دوتامون هم حدود ۳ ساله باردار نمیشیم ولی ناباروریمون هم بدون علت مشخصه، البته من یه سقط هم داشتم، حالا کسایی که این روش رو امتحان کردن به نظرتون نتیجه بخشه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
من تا حالا هذکی دیدم انجام داد حامله شد تازه چندتاشون دوبار انجام دادن تا گرفت

خدا کنه منم بشم

یعنی به نظرت بیشتر بار دوم حامله میشن تا اول، آره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو بیمارستان چند نفر و دیدم ک جواب گرفتن البته تو بار دوم و پنجم . ان شاءالله ک شما جواب میگیرید 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

منم اکثرا دیدم با تکرار حامله شدن 

وقتی سه ساله حامله نشدی نباید راحت از کنارش رد بشی ، فقط به این دلیل که دوستت نتیجه نگرفته 

برو امتحان کن ، نشد دوباره 

ناامید نشو 

منم قراره برم 

با اینکه ب منفی بودنش هم فکر میکنم ولی بهتر از اینه که دست رو دست بزارم 

خیلیا معمولا ازش نتیجه گرفتن و معمولا اونایی که شوهرشون ضعیف نیس زودتر نتیجه میگیرن 

با اینکه شستشو داده میشه اسپرم ولی اونایی که اسپرم ضعیف‌ دارن معمولا سخت حامله میشن با ای یو ای 

منم اکثرا دیدم با تکرار حامله شدن  وقتی سه ساله حامله نشدی نباید راحت از کنارش رد بشی ، فقط به ...

مرسی عزیزم

اسپرم شوهرم خوبه

خودم هم با دارو تخمکای خوبی دارم معمولا