2777
2789
عنوان

کسی بوده؟

174 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها.کسی بودی که دکتر براش سونوی قلب هشت هفته ننوشته باشه و فقط برای هفته ی دوازده سونوی ان تی بنویسع؟

دکترم گفت سونوی هشت هفته نمیخواد ک همون ان تی هفته ی دوازده کافیه مگه اینکه لکه بینی داشته باشی بنظر شما نیازی نیست؟تا اون موقع ادم همش دلشوره داره

آخر همه چی خوشه اگه خوش نیست پس آخرش نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره زود بری بدتره هی دلشوره میگیری بسپر ب خدا هیچی نمیشه

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
ولی چون علائمم یهو قط شد خودم پاشدم رفتم سونو🤣ک همه چی خوب بود خداروشکررر

اها رفتین پس.خب خداروشکر.من که تازه چند روزه حالت تهوع شروع شده داره اذیتم میکنه

اره دکتر منم گفت نیازی نیست بری همون ۱۲هفته برو همه چی معلوم میشه منم ۱۲هفته رفتم😊

خب پس خیالم راحت باشه.ممنون عزیزم

اره زود بری بدتره هی دلشوره میگیری بسپر ب خدا هیچی نمیشه

باشه عزیزم انشاله که بتونم فکر و خیالو دور کنم😉 ممنونم🌸