2777
2789
عنوان

نظرشماچیه...

193 بازدید | 34 پست

طلاهاموک مامانم خریددادم به شوهرم ماشین بخره بعد گفت عیدبرات میخرم علاوه برااینکه نمیخرشون زده زیرحرفش...هی بهم گفت توهیچی برامن نکردی  لیاقت نداری ..بهش گفتم حلقتوبده ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاها همه رو مادرتون خریده بودن؟

اره دوستم...حتی عوضشونم کرده بودم سردادم مامانم داد هیچکدومشونخریده ک بگم براخودش بوده مامانم خ بهم غرزدمن گفتم عب نداره میده حالا زده زیرحرفاش مامانم میگه خودتو لخت کردی 

ديگه تازه حرف زدن بيفايده س و گذشته ها گذشته

ايشونم تا خودش نخواد به زور براي شما طلا نميخره اما سعي كن همواره طلا بخري (( حتي خيلي كوچيك و ناچيز)) تا بعدها بتوني باهاش تيكه هاي بزرگتر و بهتر برداري  

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد

چکارکنم نمیتونم ازش بگیرم...کاشکی نمیفروختم مامانم اونهمه ب پول نیازداشت ندادم  فروختم براش اینهمه ام گفت لیاقت نداری کاری برام نکردیT_خانواده اشم گفتن چرافروختی من گفتم ازکی بگیره خب بعدابهم میده

منم طلاهام رو فروختم ماشین خریدیم... حتما نداره که نمیخره چرا سخت میگیری؟ زندگی جفتتونه... طلا داشتن و نداشتن خیلی مهم نیست ... اگه میخوای دستت خالی نباشه و حرف مامانت سرت نباشه میتونی بدل بخری مشخص هم نمیشه 

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
ديگه تازه حرف زدن بيفايده س و گذشته ها گذشته ايشونم تا خودش نخواد به زور براي شما طلا نميخره اما س ...

ازینفرم قرض کرد گفت یکماه بیست روزدادش بعد برامن گفت عیدگفتم عیبی نداره منکه دستم نمیکنم  حالا بش میگم بخر ی دعواراه میندازه..T_T

منم طلاهام رو فروختم ماشین خریدیم... حتما نداره که نمیخره چرا سخت میگیری؟ زندگی جفتتونه... طلا داشتن ...

منم ب این خاطربهش دادم ولی اینکه همش جدیدامیگه زنای مزدم انتظارداره کلیمم بفروشم براش..T_T

منم طلاهام رو فروختم ماشین خریدیم... حتما نداره که نمیخره چرا سخت میگیری؟ زندگی جفتتونه... طلا داشتن ...

برام مهم بودنمیفروختم ولی گفت میخرم برات 

پول داره میخوادخونم دوباره بخره...دست ب پولش نزد من طلا دادم

ازینفرم یرض کرد گفت یکماه بیست روزدادش بعد برامن گفت عیدگفتم عیبی نداره منکه دستم نمیکنم  حالا ...

خب الان که شرایطشو میدونی فعلا    بیخیاال شو بخاطر طلا   شوهرتو نسبت به خودت  بدبین نکن