2821
2789
عنوان

سوال داارم

61 بازدید | 12 پست

سلام من 16ساله ومجرد سه ساله یبوست دارم برای یبووستم قرص فمی لاکت داده چند وفتی میخورم ولی باید 24 پری میشدم  الان نشدم بخاطر قرص فمی لاکته   ینی  لللللطفا ج بدید   میترسم لکه بینی افتاده باشم لکه زرد من همش روزه میگسرم باطل باااشه

M❤️متاهل و متعهدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام.حیض که حساب نمیشه لکه ها.

هرچی میخواستم جواب پیامتون رو بدم ارسال نمیشد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام اگه هم لکه زرد بیاید روزه ام باطل نیس****  کدوم پیام  

اگر شرایط و صفات حیض رو نداشته باشه،استحاضه است و روزه باطل نیست.

مگه شما نبودید پیام دادید که حرف بزنیم؟🤔

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگر شرایط و صفات حیض رو نداشته باشه،استحاضه است و روزه باطل نیست. مگه شما نبودید پیام دادید که حرف ...

شرایط  صفات حیض  دیگه چیه لللطف توضیح میدی** من الان اگه لکه زرد بیاید روزه ام باطله یا نه فردا پاشم    سحری بخورم روزه بگیرم یا نه  میشه تو نت بزززنی ممممنون  من  دستات  رو میبووووسم

M❤️متاهل و متعهدم

شرایط  صفات حیض  دیگه چیه لللطف توضیح میدی** من الان اگه لکه زرد بیاید روزه ام باطله یا نه ...

خون حیض باید سه روز پشت سر هم بیاد،قطع نشه،بیشتر ازده روز نباشه.این شرایطش.

صفاتش هم گرم و تیره رنگ و غلیظ هست معمولا.با فشار و سوزش هم بیرون میاد معمولا.

اگر در زمان عادتتون نیست و این حالات رو نداره روزه بگیرید.

خون حیض باید سه روز پشت سر هم بیاد،قطع نشه،بیشتر ازده روز نباشه.این شرایطش. صفاتش هم گرم و تیره رنگ ...

من میترسم لکه اومده باشه که همون میشه روزه گرفت 

M❤️متاهل و متعهدم

لکه قهوهای رابگو دیه

چیزی نپرسیدید که بگم.