2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 37 پست
من عاشق بچه هامم سی و دوسالمه ...باور میکنید این دو بچه رو تو شهر غریب بدون کمک کسیی بزرگ کردم حتی م ...

منم دست تنهام کسی رو ندارم

ولی به همین دوتا قانعم واقعا بچه بزرگ کردن سخته با این که بچه هام اروم هستن ولی اصلا دلم نمیخواد

خدا ان شاالله بده به اونایی که ندارن🙏

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
خدا حفظشون کنه مطمین باش خیلی از این حرفا از سر خسادته و اینکه خیلیا حوصله رسیدگی به بچه و وقت گذاشت ...

یه جوری رفتار میکنن که انگار من مرتکب جرم بزرگی شدم خب دوقلو بودن بچهام که دست من نبود ..خودشون با افتخار میگن همین یکی بسمونه میخوایم به خودمونو زندگیمون برسیم نمیخوایم مثل پریسان گذر زمانو نفهمیم همش پی پی بچه بشوریم 

...با این کاراشون حرفاشون واقعا ناراحتم میکنن

کاش همه چی درست بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا موافق تک فرزندی نیستم هم بچه اسیب میبینه هم پدر و مادر اتفاقا اگه بچه تک نباشه خیلی واسه خودتونم راخت تره چون تکی باید کل وقتتو بدی بچه و تازه هیچ وقت اون لذتی که از همبازی شدن با همسنش میبره رو بهش نمیدی ولی وقتی باوهم بازی میکنن اصلا بهانه گیری و نق زدنشون به کمترین حد میرسه 

چقدر بیشعوره جاریت🙁بگو تو مگه نونشو میدی  بعدم دوقلو بودن بچه ها که دست ادم نیست

من دور برم ادم بیشعور زیاد دارم ..سعی میکنم رابطمو باهاشون کم کنم تا حرفی ازشون نشنوم این تنها راهه حلیه که به ذهنم رسیده ..

کاش همه چی درست بشه

من عاشق بچه هامم سی و دوسالمه ...باور میکنید این دو بچه رو تو شهر غریب بدون کمک کسیی بزرگ کردم حتی م ...

عزيزم همون كسى پيشت نبوده كه تونستى خوب تربيتشون كنى و الان خوشحال و ﺭاﺿﻲ هستى از نتيجه كارت😶

من دور برم ادم بیشعور زیاد دارم ..سعی میکنم رابطمو باهاشون کم کنم تا حرفی ازشون نشنوم این تنها راهه ...

کار خوبی میکنی هر چه با ادمایی که انرژی منفی دارن کمتر در ارتباط باشی روح و روانت در ارامشه