2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 37 پست

من دوتا دختردارم.دو تا بچه دیگه هم میخوام.انشاالله تدا کمک کنه و اول توانایی تربیت بده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرم من هشت  تا بچه زاییده الانم مثل ساعت کار میکنه😂😂😂

افرین به مادرشوهرت😂😂😂

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
افرین به مادرشوهرت😂😂😂

توضیح میدی درباره کمـکردن وزنت.کالری شماری چطوره.عالی وزن کم کردی.آفرین به ارادت.منم بچه شیرمیدم امازیادگرسنه میشم

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏

من سه تا دارم ..جدا از تربیت و فراهم کردن خواستهاشون ..

این اطرافیانم هستن که بهم زخم زبون میزنن میگن چه خبر سه تا یا همین جاری بیشعورم با خنده میگه با مامسافرت نیا یا خونمون شام و نهار نیا شما ۵نفرین هزینتون بالاس ..با این حرفها دلم خیییلی میشکنه توی تنهایمام خیلی گریه میکنم که خدا چرا بهم دوقلو داده .هیچ کس حوصله منو بچهامو نداره چرا باید از این عوضیا زخم زبون بشنوم هیچ وقت نمیبخشمشون 😢

کاش همه چی درست بشه

والله وضع مالی عالی نداریم متوسطیم ولی شکر خدا بچه هام خیلی خوبن بارداری وزایمان خوبی هم داشتم همینم وسوسه م میکنه بازم بچه دار شم ببخشید همگی دوته دونه جواب ندادم گوشیم هنگ کرده به سختی تایپ میکنم

توضیح میدی درباره کمـکردن وزنت.کالری شماری چطوره.عالی وزن کم کردی.آفرین به ارادت.منم بچه شیرمیدم اما ...

وزنم ضبدر ۲۰ میکنم روزانه همون مقدار مصرف میکنی 

روزی ۲ تا لیوان شیر البته قبلا که بیشتر بودم ۳ تا شیر میخوردم روزی ۳ تاخرما میخورم ۳ تا میوه هم میخورم

برنج فقط جمعه ها میخوریم اونم ۵ ق با ۲ تا خورشت 

بقیه اشم کالری میشمارم تا تو طول روز تموم بشه

از ۶ تا ۷ شام میخورم دیرتر نمیخورم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
والله وضع مالی عالی نداریم متوسطیم ولی شکر خدا بچه هام خیلی خوبن بارداری وزایمان خوبی هم داشتم همینم ...

پس بیار دیگه همه چی اوکی

من دوتا دارم از کمر درد دارم میمیرم عجب توانی داری و همچنین حوصله

من سه تا دارم ..جدا از تربیت و فراهم کردن خواستهاشون .. این اطرافیانم هستن که بهم زخم زبون میزنن می ...

خدا حفظشون کنه مطمین باش خیلی از این حرفا از سر خسادته و اینکه خیلیا حوصله رسیدگی به بچه و وقت گذاشتن براشو ندارن سر همین به یکی قناعت میکنن وگرنه هیچی مثل یه خونواد ه پرجمعیت وشاد قشنگ نیست با بجه هات خوش بگذرون و کیف کن 

من سه تا دارم ..جدا از تربیت و فراهم کردن خواستهاشون .. این اطرافیانم هستن که بهم زخم زبون میزنن می ...

چقدر بیشعوره جاریت🙁بگو تو مگه نونشو میدی 

بعدم دوقلو بودن بچه ها که دست ادم نیست

پس بیار دیگه همه چی اوکی من دوتا دارم از کمر درد دارم میمیرم عجب توانی داری و همچنین حوصله

من عاشق بچه هامم سی و دوسالمه ...باور میکنید این دو بچه رو تو شهر غریب بدون کمک کسیی بزرگ کردم حتی موقع زایمانم مادر خودمم پیشم نبود فقط شوهرم ولی با این وحود بازم عاشق بچه بیشترم

من که همه دور اطرافم نهایتش یدونه دارن منم فقط یکی میخواستم که اونم به سختی و لا آی وی اف آوردم ولی الان دومیو ناخواسته باردارم میخواستمم سقط کنم از بس گفتن اینکارو کنی اولیت طوری میشه ترسیدم ولی خب از اطرافیان شوخی و متلک فراوون میشنویم