اسیجون مدیر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 6464 عنوان بیاین عکس | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 20 پست نظرتون راجبه این چیه خدایا مراقب همه ی نینی ها باش.. 1397/11/27 | 18:49 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسیجون مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 6464 باید سعی کنید همسرتون روراضی کنید مستقل بشین چون اختلاف سلایقی که وجودداره باعث میشه مشکل به وجودبیا ... بله شوهر از همون اول خواست ببردم مستقل ولی مادرش گفت خودمو آتیش میزنم اگر اینو بردی خونه بگیری براش خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
شادی1357 عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 8138 بله شوهر از همون اول خواست ببردم مستقل ولی مادرش گفت خودمو آتیش میزنم اگر اینو بردی خونه بگیری براش& ... باید یه نفرروواسطه کنید که باهاشون صحبت کنن انشاله که راضی بشن برای سلامتی دخترم دعاکنید
اسیجون مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 6464 باید یه نفرروواسطه کنید که باهاشون صحبت کنن انشاله که راضی بشن بهتر از خودم وجود نداره وس گفتنش چون واقعا می بینه ک اذیتم ولی حرفای مادرش هم خیلی تاثیر داره روش. خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
شادی1357 عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 8138 بهتر از خودم وجود نداره وس گفتنش چون واقعا می بینه ک اذیتم ولی حرفای مادرش هم خیلی تاثیر داره روش. منظورم بامادرشوهرتون هست یکی باهاش صحبت کنه که راضی بشه شمامستقل بشین یاخانوادت روواسطه کن حتما یه راهی وجودداره برای سلامتی دخترم دعاکنید
اسیجون مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 6464 منظورم بامادرشوهرتون هست یکی باهاش صحبت کنه که راضی بشه شمامستقل بشین یاخانوادت روواسطه کن حت ... بهش گفتن جلو دیگران خودشو خوب میگیره میگه از خدامه خونه دار بشن...یا تو صورت باباممیگه تو براشون بخر.ولی خب من و شوهرم ک باشیم میگه اصلا... خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
اسیجون مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 6464 هیچوقت نمیبخشمش ..ایشالله هم به هر چی که میخواد نرسه.چون واقعا نزاشته یه اب خوش از گلوم پایین بره...حتی به حمام رفتنم هم گیر میده تا میرم میاد درو میزنه میگه نری حمام. خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..