2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اکثرعروس هایه روزی مادرشوهرمیشن وهمین جملات براشون تکرارمیشه سعی کنیم خودمون روجای دیگران بگذاریم 

هرچندازحق نگذریم بعضی مادرشوهرهاواقعا مادرشوهرن   

برای سلامتی دخترم دعاکنید

، استاد تيکه پروني هستن نکبتا، هرچقدر هم باهاشون خوب باشي وبهت محبت کنن آخر نيش خودشون ميزنن 

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  
اکثرعروس هایه روزی مادرشوهرمیشن وهمین جملات براشون تکرارمیشه سعی کنیم خودمون روجای دیگران بگذاریم&nb ...

بععععله مال ما ک واقعا مادر شوهره و رو اعصاب برررروووووه حسابی

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
بععععله مال ما ک واقعا مادر شوهره و رو اعصاب برررروووووه حسابی

تنهاراهی خودم هم ازش استفاده کردم ارتباط محدودهست هیچ راهی نداره نمیشه بی ادبی وبی احترامی کرد ونمیشه جواب داد پس تنهاراه همینه

تنهاراهی خودم هم ازش استفاده کردم ارتباط محدودهست هیچ راهی نداره نمیشه بی ادبی وبی احترامی کرد ونمیش ...

شما بسیار عاقل هستین

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
تنهاراهی خودم هم ازش استفاده کردم ارتباط محدودهست هیچ راهی نداره نمیشه بی ادبی وبی احترامی کرد ونمیش ...

عزیزم شما درست میگید ولی مادرشوهر من خودشو کشت و نزاشت ما بریم مستقل زندگی کنیم که همش سرش تو زندگیم باشه و راحت دخالت کنه

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
عزیزم شما درست میگید ولی مادرشوهر من خودشو کشت و نزاشت ما بریم مستقل زندگی کنیم که همش سرش تو زندگیم ...

باید سعی کنید همسرتون روراضی کنید مستقل بشین چون اختلاف سلایقی که وجودداره باعث میشه مشکل به وجودبیادازقدیم گفتن دوری ودوستی وواقعا هم همینطوره حتی درمورد خانواده خودت