2777
2789
عنوان

سفره صلوات هدیه ب حضرت ام البنین مادر حضرت عباس...

| مشاهده متن کامل بحث + 35339 بازدید | 694 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون هزارتا رو فرستادم و حاجتشو گرفتم  دوباره ۱۰۰۰ تا

عزیزممممم چ خووب ب این زودی حاجت گرفتی😗😗😗😗😗😍خیلی خوشحال شدم 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
میشه منم صدا کنی 😊

باش چشم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عزیزممممم چ خووب ب این زودی حاجت گرفتی😗😗😗😗😗😍خیلی خوشحال شدم 

ممنونم گلم 

از شما ممنونم ک باعث شدید منم سهمی داشته باشم .انشالله خودتم حاجت روا شی .من برا موضوعی حالم بشدت بد بود صبح تو همین تاپیک نذر کردم ۱۰۰۰ تا صلوات بفرستم برا ام البنین ....هیچ امیدی نداشتم درست بشه ، نیم ساعت بعد حاجتمو گرفتم 👅👅👅ممنون دوست خوبم 

ممنونم گلم  از شما ممنونم ک باعث شدید منم سهمی داشته باشم .انشالله خودتم حاجت روا شی .من بر ...

خواهش میکنم.من فقط وسیله بودم.شما خودت دعوت شده ی خانوم بودی .ممنونم عزیزم

نمیشه پونصد تا بفرستیم

میشه عزیزم..

1000 تاصلوات هدیه به ماهر حضرت ابوالفضل العباس 

خانوم مهربونم خیلی به کمکت احتیاج دارم تو زندگیم معجزه کن یه معجزه قشنگ یه اتفاق زیبا❤️

برام دعا کنید خوشبخت بشم 🌹 خداجون خوشبختم کن 

ازدواج خوب و خوشبختی و خیال راحت و آرامش خدا یا تو را به دستان بریده حضرت ابوالفضل دستم بگیر تو زندگی بهت خیلی نیاز دارم❤️

برام دعا کنید خوشبخت بشم 🌹 خداجون خوشبختم کن