هدی9174 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/18 تعداد پست: 9175 عنوان چرا یاد نمیگیره😭 338 بازدید | 22 پست پسرم ۲ سال و ۹ ماهشهخودم باردارم ماه ۶دوبار قبلا خواستم از پوشک بگیرمش اما اصلاااااا امادگی نداشتسه روزه شروع کردمهنوز هیچ پیشرفتی نداشتهخسته شدمدیروز هر ۴۵ دقیقه میبردمشامروز هر ۲۰ دقیقه جیش میکنهوقتی هم جیش میکنه اصلا نمیفهمه جیش کرده من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄 1397/11/27 | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51307 پسر منم همسن پسر شماست همکاری نکرد گذاشتم بعد عید کهوام بهتر میشه و اونم بزرگتر میشه درخواست دوستی ممنوع !
هدی9174 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/18 تعداد پست: 9175 پسرم خیلی خیلی باهوشهنمیدونم چرا این موضوع رو اینقد سخت یاد میگیره۱۰ ماهگی رسما راه میرفت ۱۳ ماهگی ۱۰ کلمه بیشتر میگفتکلی شعر و ترانه و قصه و حرفای قلمبه سلمبه بلده و میگهاما برا این موضوع خیلی کنده من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
الهه((مامان_النا))❤❤❤ عضویت: 1395/10/16 تعداد پست: 3955 اگه نمیفهمه جیش کرده یعنی هنوز براش زوده پوشکش کن نه خودت رو اذیت کن نه اون بچه رو اگه آمادگی نداشته باشه منجر به شب ادراری میشه ها (( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
ننسستتررن عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 548 بزارید بمونه فصل گرما. ما بچه هامونو فقطططططط تو فصل گرما از پوشک میگیریم. بهترین نتیجه رو هم میگیریم
هدی9174 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/18 تعداد پست: 9175 پسر منم همسن پسر شماست همکاری نکرد گذاشتم بعد عید کهوام بهتر میشه و اونم بزرگتر میشه من بعد عید خیلی ماه بارداریم بالا میره سخت میشهخردادم که زایمان میکنم و حداقل تا شهریور حسابی درگیرم من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
اسیجون عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 6464 پسرم خیلی خیلی باهوشه نمیدونم چرا این موضوع رو اینقد سخت یاد میگیره ۱۰ ماهگی رسما راه میرفت ۱۳ ما ... خب بلده حرف بزنه چرا نمیگه جیش دارم خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
هدی9174 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/18 تعداد پست: 9175 اگه نمیفهمه جیش کرده یعنی هنوز براش زوده پوشکش کن نه خودت رو اذیت کن نه اون بچه رو اگه آمادگی نداشته ... اخه ۲سال و ۹ ماهشهدفعات قبلی میگفتم کوچیکه و پوشکش کردم دوبارهاما خداییش الان بزرگه دیگه من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
الهه((مامان_النا))❤❤❤ عضویت: 1395/10/16 تعداد پست: 3955 اخه ۲سال و ۹ ماهشه دفعات قبلی میگفتم کوچیکه و پوشکش کردم دوباره اما خداییش الان بزرگه دیگه دیر نیست روانشناسای کودک میگن بعد از سه سال (( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
هدی9174 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/18 تعداد پست: 9175 خب بلده حرف بزنه چرا نمیگه جیش دارم ببین جیش میکنهمیگه مامان من قول میدم دیگه تکرار نکنم و به هیچ وجه جیش نکنمدر این حد حرف میزنهمیدونه به هیچ وجه رو کجا باید بگهاما جیششو نه😭😭 من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
aaaaavaaaaa عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 6661 چرا خودتو درگیر این موضوع کردی سخت نگیر همه بچه ها الان باهوشن و دلیل نمیشه که بخوان ادرارم نگه دارنپوشکش کن بذار سال دیگه
هدی9174 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/18 تعداد پست: 9175 چرا خودتو درگیر این موضوع کردی سخت نگیر همه بچه ها الان باهوشن و دلیل نمیشه که بخوان ادرارم نگه دارن ... نه بابا اصلا همه بچه ها اینجوری نیستنلااقل اطراف منکه اینطور نیست من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
الهه((مامان_النا))❤❤❤ عضویت: 1395/10/16 تعداد پست: 3955 ببین جیش میکنه میگه مامان من قول میدم دیگه تکرار نکنم و به هیچ وجه جیش نکنم در این حد حرف میزنه م ... خوب این یعنی هنوز درکی نسبت به احساس ادرار داشتن نداره (( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
الهه((مامان_النا))❤❤❤ عضویت: 1395/10/16 تعداد پست: 3955 واین مربوط به حرف زدن نمیشه یکم دیگه بهش زمان بده (( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
هدی9174 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/18 تعداد پست: 9175 خوب این یعنی هنوز درکی نسبت به احساس ادرار داشتن نداره پس چرا وقتی میبرمش دستشویی میگم جیش کنجیش میکنه من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄