2777
2789

من استفاده میکنم من ۲۱هزار تومان گرفتم آره خدایی من صورت یهو ریخت بیرون اصن ی وضعیت الان نزدیک ی هفته میزنم با ی پماد خیلی بهتر شد

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پماد را خود داروخانه داد گفت اینو بزن جوشا کم بشه اسمشم کلیندا مایسین هست.

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

پماد را خود داروخانه داد گفت اینو بزن جوشا کم بشه اسمشم کلیندا مایسین هست.

هردوتا رو باهم استفاده میکنی؟چجوری استفاده میکنی کلا؟همیشه استفاده میکنی؟ژل هس یا پماده ؟

ببین به من گفت فعلا روزی یکبار به مدت ۴۵ این پمادهای رو صورتت باشه؛ منم شبا میزنم، قبلش صورتمو با ژل سینره می‌شورم، پماد که ژل موضعی را میزنم ۴۵ دقیقه بعدش دوباره صورتمو با سینره میشورم.

پماد زینک اکساید بزن شبا موقه خواب.روز اولو دوم جوشارو تشدید میکنه نترس و دستکاریشون نکن.آخه چرکا رو ازپوست میکشه بالا.روزسوم ببعد تخلیه میشن جاشم کم کم با همون پماد خوب میشه من دوبار استفاده کردم عالی بود.تاحدیم سفید میکنه