Sahariiii مدیر استارتر عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 397 عنوان بی بی چک 290 بازدید | 25 پست بچه ها به نظرتون این مثبت یا خرابه؟ خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی 1397/11/27 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 کووووووووووووووووووووووووو خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
Sahariiii مدیر استارتر عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 397 خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی
Sahariiii مدیر استارتر عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 397 نگاه کنید چه جوری شده خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 این بی بی چک منه که بادیدنش کلی ذوغ کردم انشالله قسمت همه ی منتظرا خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 فک کنم خراب شده عزیزم دوباره تکرارکن خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
Sahariiii مدیر استارتر عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 397 این بی بی چک منه که بادیدنش کلی ذوغ کردم انشالله قسمت همه ی منتظرا مبارک باشه عزیزم ذوق کردم از خوشحالیت خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی
Sahariiii مدیر استارتر عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 397 فک کنم خراب شده عزیزم دوباره تکرارکن به نظرت هاله اس اون؟ خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 مبارک باشه عزیزم ذوق کردم از خوشحالیت ممنون گلم انشالله قسمت خودت خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 به نظرت هاله اس اون؟ یه حاله خیلی کم رنگ هس توش ولی اگه تکرارش کنی خیلی بهتره خودت مطمعن تربشی انشالله ک دم عیدی خدادلتوشادمیکنه خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
zhasty عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 330 این بی بی چک منه که بادیدنش کلی ذوغ کردم انشالله قسمت همه ی منتظرا به به خوش بحالت به امید اینکه مام این صحنه رو ببینیم،مبارکه عزیزم
Sahariiii مدیر استارتر عضویت: 1395/12/03 تعداد پست: 397 یه حاله خیلی کم رنگ هس توش ولی اگه تکرارش کنی خیلی بهتره خودت مطمعن تربشی انشالله ک دم عیدی خدادلتوش ... آره برم یکی دیگه بگیرم دعا کن مثبت باشه خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 به به خوش بحالت به امید اینکه مام این صحنه رو ببینیم،مبارکه عزیزم ممنون گلم انشالله روزی شماوهمه ی منتظرا خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
sanazi76 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3371 آره برم یکی دیگه بگیرم دعا کن مثبت باشه انشالله ک هست خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊