2777
2789
عنوان

کیسه آبم

99 بازدید | 10 پست

به نظرتون سوراخ شده؟! هفته ۳۴ رفتم سونو دکتره سونو گرافی گفت آب دور جنین کم  شده یه مقدار . ابریزش نداری؟! گفتم نه. چون واقعا نداشتم.

گفت مایعات زیاد بخور . اما الان تو هفته۳۷ هستم . میشینم پا میشم یا دراز که میکشم بعد از جام بلند میشم حسه خیسی دارم . میرم دستشویی میبینم اندازه یه کوچولو لباس زیرم خیسه. ولی موقع راه رفتن و کار کردن خیس نمیشم اصلا. سرفه و عطسه هم میکنم خیس نمیشم. 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره احتمالا منم اینجوری بودم اب دور کم شد ۳۷زایمان کردم توروخدا پشت گوش ننداز

وای تروخدا؟! ۳۷ زایمان کردی ریه کوچولوتون خوب بود ؟! مشکل نداشت؟!

وای تروخدا؟! ۳۷ زایمان کردی ریه کوچولوتون خوب بود ؟! مشکل نداشت؟!

نه هیچ مشکلی نداشت کامله کامل بود

اب دور من ۸شده بود خیلی کم توام باز برو سونو زودتر

استرس نگیر اصلا ایشالا خیره

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

منم هفته ۳۷کیسه آبم ترکید...ولی فک نکنم مال شما سوراخ باشه آخه دختر خالم سوراخ شده بود مدام خیس بود میشد لباسشو بفشاری...استراحت کن وتا میتووووونی مایعات بخور

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
با اجازه استارتر منم سوال دارم هفته ۳۳ ام اما بچم از دیروز تکوناش خیلی کم شده طبیعیه یا خطرناکه؟

عزیزم یه نوشیدنی شیرین بخور ‌. یه ربع ده دقیقه صبر کن به پهلو چپ دراز بکش تو نیم ساعت باید ۲ تا ۳ بار تکون بخوره. اگه کمتر بود تا یه ساعت صبر کن تو یه ساعت باید ۵بار تکون بخوره. تاکید میکنمممم حتما تو یه ساعت باید ۵ بار تکون بخوره حتی ۴ بار هم کمه باید بری چک بشه وضعیتت

با اجازه استارتر منم سوال دارم هفته ۳۳ ام اما بچم از دیروز تکوناش خیلی کم شده طبیعیه یا خطرناکه؟

چیزای شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش ببین تکون میخوره؟درکل هفته های آخر بیشتر خوشونو کش میدن تا زیاد بچرن

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
نه هیچ مشکلی نداشت کامله کامل بود اب دور من ۸شده بود خیلی کم توام باز برو سونو زودتر استرس نگیر اص ...

حالت طبیعی باید چند باشه آب دورش؟!