2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجورم بعدمشوهرمو میبندم به دری وری. نمیتونم بیخیال باشم یا فراموش کنم

الان ک تنهام یهویی یاد کاراشون و حرفاشون افتادم ریختم بهم

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
الان ک تنهام یهویی یاد کاراشون و حرفاشون افتادم ریختم بهم

وای خیلی بد و سخته میفهمم چی میگی ولی سعی کن زیاد بهش فکر نکنی و خودتو ممشغول کنی وگرنه روز ب روز مث من داغونتر میشی 

وای خیلی بد و سخته میفهمم چی میگی ولی سعی کن زیاد بهش فکر نکنی و خودتو ممشغول کنی وگرنه روز ب روز مث ...

من داغون هستم...ولی یه طوری خودمو میگیرم که کسی نفهمه و باعث خوشحالی دیگران مخصوصا مادر شوهر نشم

اونا خوشن و کاراشونو فراموش میکنن تویی ک روز ب روز داغون تر میشی ،،،اگ شرایطشو داری برو بگرد خوش باش ...

همیشه تنهام...بیرون هم‌که کلا نمیرم

منم اینجوری بودم.اخرش کارم رسید به روانپزشک واسه افسردگی و اضطراب!نکن با خودت.بدیاشونو بنویس و هرچی تو دلته دربارشون بنویس بعد اتیش بزن.کلی سبک میشی.من چندروزه دارم تکنیک پاکسازی هواوپونوپونو رو انجام میدم خیلی حالم عوض شده.بزن تو نت دربارش سرچ کن.انجام بده.امتحانش ضرر نداره.کلیم حالت عوض میشه 

من همین یه دونه ام!
خب چیکار کنم..

چهارتا دوست و.رفیق پیدا کن باهاشون برو و بیا خوش باش سعی کن خودتو سرگرم کنی ک هی بهشون فکر نکنی .با کسایی نگر. ک از خودت زندگیشون خیلی بهتره چون بعد باعث میشه بیشتر یاد بدبختیات بیفتی . هررچند همینم سخته من خودم این مشکلو دارم اما دوستام مجردن و با من فرق دارن خیلی واس همین تنهام بچه هم ک داررم بدتر .ولی اینجوری نباش تو ک یه روز سر میندازی میبینی زندگی غیر قابل تحمله و خودتم نمیتونی تحمل کنی دیگ