2777
2789
عنوان

مسافرت

96 بازدید | 16 پست

وقتی میرید مسافرت برای پدر شوهر مادرشوهراتون پدرمادراتون و همه خرید میکیندد؟

من ازخرید توی مشهد بدم میاد

تابستون رفته بودم هیچی نداشتن همه مغازه هاشون بد بود چیزاشون 

نمیدونم باید چیکارکنم🙁استرس گرفتم ازالان 

دوس دارم علاوه بر زعفرون و نبات چیز دیگم برای هرکدومشون جدا بگیرم

مشهدیا پاساژ خوب بگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من فقط یه سوغات کلی میارم برای کل خانواده 

مثلا از مشهد زرشک و نبات و زعفران و ادویه میارم

حوصله داری تک به تک خرید میکنی؟اینجوری ادم هیچی از سفر نمیفهمه همش باید خرید کنه برای دیگران که

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

بنظرم سفر زیارتی 

همون نبات و زعفرون کافیه 

ب جاش براشون نماز بخونید و دعاشون کنید 

و توی سفر سیاحتی  براشون سوغاتی ای بگیرید ک  خودتونم از خریدتون راضی باشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

هر دفعه نه خرید نمیکنیم البته تا الان همش با بابام اینا رفتیم یه بار سوغاتی واس پدر شوهرم اینا خریدیم یه بار کلا بدون بابام اینا رفتیم نمیشد هیچی نخرید چیز خاصی نمیخواد که گلم یه روسری واسه خانوما یه بلوز واس آقاها

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
جایی ک جنس خارجی خوب داشته باشه هم مردونه هم زنونه قیمتش مهم نیست کجاس کدوم خیابونه! فردوسی پاساژه ...

اگه جنس خوب ميخواى برو پاساژاى بالاى شهر 

احمدآباد و سجاد 

دور حرم و طلاب و .... چيز خاصي گيرت نمياد 

جنس خارجی میخوای برو احمد آباد 

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
هر دفعه نه خرید نمیکنیم البته تا الان همش با بابام اینا رفتیم یه بار سوغاتی واس پدر شوهرم اینا خریدی ...

اخه اونا وقتی میرن چ مامانم چ مادرشوهرم 

واقعا هرجا ک میرم حتا شمال یه چمدونشون برای ماعه انقد چیز برام مبخرن 

دفعه پیش تابستون رفتم مشهد هیچی نداشتن منم همون زعفرون اینا خریدم فقط برای خواهرم و خواهرشوهرم هرچی‌برای خودم خریدم برای اونام برداشتم ک بدونن واقعا چیزی برای اونا پیدا نکردیم ولی حس کردم بابامو پدرشوهرم خوششون نیومده بود براشون چیزی نخریده بودم

کجاهاس ؟خبلی دوره از هتلا؟ اسم پاساژاش چیه سجاد و اخمد اباد خیابونن!

ببین من به عنوان یه مشهدی تا حالا ازاطراف حرم خرید نکردم باید بری بالا شهر... احمدآباد و سجاد خیابونن...فروشگاههای کوتون و دبنهامزو... دارن... خیابون راهنمایی شیکه ولی قیمت مناسب‌تر.... خیابون جانباز هم مجتمع پروما و نیکا داره که معمولی ترن ولی مجتمع پاژ و مروارید همش برندن

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....
ببین من به عنوان یه مشهدی تا حالا ازاطراف حرم خرید نکردم باید بری بالا شهر... احمدآباد و سجاد خیابون ...

ببین واقعیتش من خودم خیلی لباس دارم اصلا میخام بیام مشهد درحد این ک شوهرم عادت نکنه یکی دوتا تیکه چیز بردارم و اصلا خرید انچنانی نمیخام بکنم

ولی برای پدرشوهرم اینا دوس دارم خرید کنم یه تیکه لباس

میگم بنظرت جایی ک خیلیم ازخرم دورنباشه قیمتاشم فضایی نباشه ولی شیک باشن چیه و کجاس

اینم بگم ک پروما نیکارو نپسندیدم رفتم قبلا

ببین واقعیتش من خودم خیلی لباس دارم اصلا میخام بیام مشهد درحد این ک شوهرم عادت نکنه یکی دوتا تیکه چی ...

آخه همه فروشگاههای خوب از حرم دورن حیف نیس میای مشهد فقط اونورو ببینی؟ خیابون راهنمایی بد نیس قیمتش از برندها بهترن... ازکجا میای؟ 

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....