آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
انشالله عزیزدلممم من بعد ۵ماه آزمایشم مثبت شد زیاد عجله نکن و امیدت به خدا باشهههه
قربونت عزیزم ... اون که آره توکل همه ما به خداست تو این شکی نیست مطمئنا عالی ترینشو واسه هممون درنظر گرفته ولی دعای دیگری در حق آدم خیلییییی زودتر اجابت میشه تا خود آدم ...
ان شاءالله همه ی چشم انتظارا این لحظه ی زیبارو تجربه کنن ... الهی آمین