2821
2789
عنوان

قلب نی نی 😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 76 پست
ممنونم عزیزم انشالله توکل برخدا

قربونت 💋💋

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله😢😢

💋💋💋💋

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
فدات عزیزم    

❤❤❤ خدانکنه عزیزم

انشالله عزیزدلممم من بعد ۵ماه آزمایشم مثبت شد زیاد عجله نکن و امیدت به خدا باشهههه

قربونت عزیزم ... اون که آره توکل همه ما به خداست تو این شکی نیست مطمئنا عالی ترینشو واسه هممون درنظر گرفته ولی دعای دیگری در حق آدم خیلییییی زودتر اجابت میشه تا خود آدم ...  

ان شاءالله همه ی چشم انتظارا این لحظه ی زیبارو تجربه کنن ... الهی آمین    

و قل رب أنزلنی منزلا مبارکا و أنت خیرالمنزلین  

عزیزان یه سوال وقتی اقدام میکنی دیگه نباید با روغن سیاهدانه یا روغنای دیگه ناحیه تخمدان رو چرب کنی ؟؟ ضرر داره ؟؟ خوردن عسل و سیاهدانه چی اونم بعد اقدام دیگه نباید بخوری ؟؟ چون اونم خیلی شنیدم خوردنش خوبه   

و قل رب أنزلنی منزلا مبارکا و أنت خیرالمنزلین  
2825
2823
2791
2779
2792