آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
انشالله عزیزدلممم من بعد ۵ماه آزمایشم مثبت شد زیاد عجله نکن و امیدت به خدا باشهههه
قربونت عزیزم ... اون که آره توکل همه ما به خداست تو این شکی نیست مطمئنا عالی ترینشو واسه هممون درنظر گرفته ولی دعای دیگری در حق آدم خیلییییی زودتر اجابت میشه تا خود آدم ...
ان شاءالله همه ی چشم انتظارا این لحظه ی زیبارو تجربه کنن ... الهی آمین